Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ρεμάλι” φώναζαν τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Χαϊδάρι (βίντεο)

“Ρεμάλι” φώναζαν τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Χαϊδάρι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επεισόδιο υπήρξε την Κυριακή το μεσημέρι από περίπου 30 άτομα εις βάρος του Σταύρου Θεοδωράκη, την ώρα που έφτασε στο 2ο Γυμνάσιο όπου θα ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα.

Οι συγκεντρωμένοι του επιτέθηκαν φραστικά, φωνάζοντας: «Μην ξαναμιλήσεις, ρεμάλι, για τον Καμμένο» και αποκαλώντας τον «τουρκόσπορο». Ο επικεφαλής του Ποταμιού προσπάθησε αρχικά να κάνει διάλογο μαζί τους, η ένταση όμως ήταν τόσο μεγάλη που δεν τα κατάφερε. Φεύγοντας, τους ανταπάντησε να πάνε να πληρωθούν «από τον Καμμένο».

«Μόλις φύγω να γιορτάσετε τη νέα σας φιλία», τους είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, υπονοώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή συμπορεύονται στο δημοψήφισμα.

Οι συγκεντρωμένοι, μόλις τελείωσαν τη φραστική επίθεση, μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν. Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσήλθε να ψηφίσει χωρίς αστυνομική συνοδεία, με τρεις φίλους από την περιοχή του Χαϊδαρίου, δημιουργώντας «πονοκέφαλο» στις αστυνομικές αρχές της πόλης για την ασφάλειά του.

Στον αντίποδα, αρκετός κόσμος είχε βγει στα μπαλκόνια και χειροκροτούσε, ενώ του φώναζε χαρακτηριστικά: «Σταύρο, κράτα γερά».

Όταν ο κ. Θεοδωράκης μπήκε στο σχολείο, επισκέφτηκε όλες τις αίθουσες, συνομίλησε με όλους τους εκλογικούς αντιπροσώπους, καθώς και με υποστηρικτές του «ναι» αλλά και του «όχι».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ανθρώπων του Ποταμιού, οι άντρες που επιτέθηκαν φραστικά στον Σταύρο Θεοδωράκη είναι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Χρυσής Αυγής.

Αμέσως μετά ο επικεφαλής του Ποταμιού μπήκε στο εκλογικό κέντρο και οι νεαροί αποχώρησαν χωρίς να δοθεί συνέχεια. Όμως τα ευτράπελα δεν τελείωσαν εκεί. Την ώρα που έμπαινε στο παραβάν o Σ. Θεοδωράκης έφυγε η κουρτίνα.

Κράτησε την ψυχραιμία του έφτιαξε την κουρτίνα του παραβάν και συνέχισε τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Πηγή: 24 ώρες Χαϊδάρι

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

22χρονος προσπάθησε να αρπάξει 16χρονη στο Χαϊδάρι

Ιερώνυμος: Για τον γάμο ομόφυλων «θα μπορούσε να γίνει και ένα δημοψήφισμα

Καραμπινάτη διασπορά ψευδών ειδήσεων από το ΚΚΕ στο Χαϊδάρι

Δήμαρχος Ντηνιακός: Σήμερα αποφασίζουμε για το Χαϊδάρι που αγαπάμε

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...