ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Κουτσούμπας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, Φώφη Γεννηματά,


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ένα κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών ολοκληρώνεται η μαραθώνια σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο. Στο ανακοινωθέν θα περιλαμβάνεται η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών προκειμένου να βρεθεί βιώσιμη λύση εντός Ευρώπης και θα περιγράφεται με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση.
Ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να αποσπάσει τη συναίνεση των κομμάτων για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και μεταβαίνει αύριο στις Βρυξέλλες για να μεταφέρει το σχετικό αίτημα στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής και να διεκδικήσει μια συμφωνία.
Σήμερα είναι ιστορική μέρα δήλωσε ο Πάνος Καμμένος. Ο ελληνικός λαός έστειλε το μήνυμα της εθνικής ομοψυχίας. Θα εκδοθεί κοινό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι πολιτικοί αρχηγοί με εξαίρεση τον πρόεδρο του ΚΚΕ.
Με αυτό θα πάει αύριο ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, όπως είπε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ. Απαντώντας σε ερώτηση δήλωσε πως η συμφωνία είναι μονόδρομος.
























































