ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, Φώφη Γεννηματά,


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η συνέχιση των διαπραγματεύσεων είναι επιτακτική ανάγκη, υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, εξερχόμενη του προεδρικού μεγάρου.
«Ο Πρωθυπουργός δεν έχει εντολή για ρήξη» πρόσθεσε η κ. Γεννηματά, ενώ εξήγησε, ότι η πρωτοβουλία της κυβέρνησης για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ήρθε στο «και πέντε».
Εάν είχε συμβεί νωρίτερα, υποστήριξε, πολλά από όσα βιώνουμε σήμερα θα είχαν αποφευχθεί. Όπως εξήγησε, η χώρα χρειάζεται μία συμφωνία, η οποία θα συνεπάγεται την άμεση αποκατάσταση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.
























































