ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αισιόδοξος ότι μισθοί θα καταβληθούν την επόμενη εβδομάδα κανονικά εμφανίστηκε την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ. Μάρδας είπε πως η κυβέρνηση επιδιώκει να είναι «όπως πρέπει» στις υποχρεώσεις της και τόνισε πως σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, οι μισθοί μπορούν να καταβληθούν κανονικά.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε και ότι το τραπεζικό σύστημα θα ομαλοποιηθεί σύντομα ενώ αναφερόμενος στο ζήτημα του «κουρέματος» των καταθέσεων, που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους πολίτες, υπογράμμισε ότι δεν εξετάζεται από την κυβέρνηση το ζήτημα αυτό, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν είναι οι τραπεζίτες εκείνοι που αποφασίζουν κούρεμα καταθέσεων.
Όσον αφορά στη νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αναμένεται την Τετάρτη, ο υπουργός είπε πως θα περιλαμβάνει επέκταση των τραπεζικών λειτουργιών.
























































