Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρά τις προειδοποιήσεις για Grexit ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος

Παρά τις προειδοποιήσεις για Grexit ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παρά τα τελεσίγραφα των Εταίρων και τις ευθείες δηλώσεις για έξοδο από το ευρώ, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής και σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί και η Ελλάδα θα έχει δώσει στους εταίρους της το πλήρες πακέτο το μεταρρυθμίσεων.

«Η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε τόσο στο Eurogroup και στη Σύνοδο Κορυφής τις ελληνικές προτάσεις έτσι όπως διαμορφώθηκαν στο πλαίσιο της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών.

Περιλαμβάνουν αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις με στόχο την κοινωνική δικαιοσύνη με αντάλλαγμα ένα ισχυρό επενδυτικό πακέτο για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα της ανεργία καθώς και έναρξη ουσιαστικής συζήτησης για την αναδιάρθρωση του χρέους.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και η διαδικασία θα είναι ταχύτατη, ξεκινάει τις επόμενες ώρες, για να έχουμε καταλήξει μέχρι τέλος της εβδομάδας.

Η ελληνική πρόταση έχει ως όπλο της την ετυμηγορία του ελληνικού λαού που ήταν σαφής και θα δίνει προοπτική οριστικής εξόδου από την κρίση.

Είμαι χαρούμενος να πω ότι στις τοποθετήσεις των συναδέλφων μου ότι όλοι κατανοούν πως δεν έχουμε έναν ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό πρόβλημα που όλοι καλούμαστε να έχουμε ευθύνη» τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός εξερχόμενος της Συνόδου Κορυφής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...