Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μόλις τελειώσει με τη συμφωνία, ο Αλέξης “τελειώνει” και τους “μάγκες” του ΣΥΡΙΖΑ

Μόλις τελειώσει με τη συμφωνία, ο Αλέξης “τελειώνει” και τους “μάγκες” του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δήλωση στις 05.00 το πρωί, τονίζοντας πως το βασικό θέμα αυτή τη στιγμή είναι η διαπραγμάτευση. “Όλα τα άλλα στην ώρα τους…” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

“Η Εθνική αντιπροσωπεία έδωσε στην κυβέρνηση ισχυρή εντολή ολοκλήρωσης της διαπραγμάτευσης”, αναφέρει στη γραπτή του δήλωση ο Πρωθυπουργός και προσθέτει:

“Αυτό που προέχει τώρα είναι η θετική διαπραγμάτευση. Όλα τα άλλα στην ώρα τους…”.

Συνεργάτες του Πρωθυπουργού σημειώνουν πάντως πως δεν τίθεται θέμα δεδηλωμένης, καθώς οι απόντες θα ψήφιζαν θετικά εφόσον υπήρχε κίνδυνος να πέσει η κυβέρνηση.

Είναι δεδομένο, πάντως, πως αυτή την ώρα προέχει η διαπραγμάτευση. Δεδομένη, όμως, είναι και η δυσφορία. Οι υπουργοί Στρατούλης και Λαφαζάνης που ψήφισαν “παρών” είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, ενώ θέμα υπάρχει και με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

“Εκείνο που προέχει για την κυβέρνηση είναι η επιτυχής κατάληξη της διαπραγμάτευσης”, υπογραμμίζουν κυβερνητικές πηγές που παράλληλα σημειώνουν ότι όταν υπουργοί διαφοροποιούνται και μάλιστα με ψήφο, προφανώς δημιουργείται εξαιρετικά προβληματική κατάσταση.

Εκτός από τους δύο υπουργούς, Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη, που ψήφισαν “παρών”, στην κυβέρνηση θεωρούν πως υπάρχει θέμα και με την Πρόεδρο της Βουλής αν και έχει διαφορετικό θεσμικό ρόλο. Η αντικατάσταση των υπουργών πρέπει λοιπόν να θεωρείται δεδομένη, ενώ ανοιχτό είναι το τι θα συμβεί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε ό,τι αφορά στους βουλευτές που διαφοροποιήθηκαν, οι ίδιες ανέφεραν ότι αρμόδιο όργανο να πάρει αποφάσεις είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Αλέξης Τσίπρας από το Παλλάς: Άμεσα η επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης – Ομιλία προάγγελος νέου κόμματος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...