Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα συρτάρια του Μαξίμου πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Στα συρτάρια του Μαξίμου πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φοβούνται “αντάρτικο” της Ζωής Κωνσταντοπούλου κυβέρνηση και αντιπολίτευση, και προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν μια νέα ενέργεια μπλοκαρίσματος των κοινοβουλευτικών διαδικασιών που πρέπει να ακολουθηθούν έως την Τετάρτη, προκειμένου να εκπληρωθούν οι προαπαιτούμενες δράσεις που ζητούν οι πιστωτές.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ήδη μεγάλος αριθμός βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (περίπου 50) έχει υπογράψει πρόταση μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής την οποία και έχουν παραδώσει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ώστε αν απαιτηθεί να κατατεθεί στη Βουλή και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το ξήλωμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι καθ όλη την διάρκεια της Δευτέρας, υπήρξαν επαφές μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, αλλά και βουλευτών από όλα τα κόμματα, προκειμένου να σχεδιαστούν τρόποι αντιμετώπισης ενδεχόμενου «αντάρτικου» από την πρόεδρο της Βουλής.

Πάντως, στελέχη του Μαξίμου δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός πριν προχωρήσει σε κάποια δυναμική κίνηση να επιδιώγει συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να την ενημερώσει για την πρόταση μομφής και θα της ζητήσει να μην εμποδίσει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ψήφισης των νέων μέτρων ή να παραιτηθεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο 28/03 στη Λαμία: Για «αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε μαζί»

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...