ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ότι θα στηρίξει την πρόταση για συμφωνία με τους δανειστές είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος καθώς, όπως είπε, θεωρεί ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο κακό στον λαό».
Μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Μητρόπουλος τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «πρέπει να στηριχθεί», σημειώνοντας ότι η σφοδρότητα των δανειστών και το αδιέξοδο τον οδήγησαν στην απόφαση να στηρίξει την πρόταση και τον πρωθυπουργό.
Μεταξύ άλλων, ενώ ανέφερε πως ήταν αναμενόμενη κατά πολλούς η διαφοροποίηση κάποιων τον τελευταίο καιρό, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προεδρεύσει την Τετάρτη στη Βουλή.
«Ενδεχομένως να προεδρεύσω αύριο. Υπάρχει πρόεδρος. Δεν έχω εντολή να προεδρεύσω», είπε χαρακτηριστικά.
























































