ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η συναίνεση και η συνεννόηση σας αποσυσπείρωσε, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, απαντώντας στις αιτιάσεις του πρωθυπουργού και διερωτήθηκε: «Τι παραπάνω ζητάτε από την αντιπολίτευση;».
Σε τέτοιες ώρες ευθύνης, δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά, ανέφερε και αναρωτήθηκε τι μήνυμα στέλνει η κυβέρνηση στα ξένα κοινοβούλια.
«Εμείς ξέραμε τι σημαίνει διαπραγμάτευση, εσείς κοροϊδεύατε και γελούσατε» είπε και καταλόγισε στον Πρωθυπουργό ότι ήξερε πως αν τελειώσει το πρόγραμμα, θα κλείσουν οι τράπεζες.
«Δώσατε ψεύτικες υποσχέσεις, υφαρπάξατε την ψήφο του λαού και είστε υπόλογοι» είπε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό.
Ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε ότι η Ν.Δ. δίνει τη στήριξη της ευρωπαϊκής πορείας αλλά και για τα άλλα θέματα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση.
«Μην παρεξηγείτε την αστική ευγένεια , μη νομίζετε πως είναι πολιτική αδυναμία», πρόσθεσε ενώ εκτίμησε ότι είναι καλύτερη μία «κακή συμφωνία» από μία «μη συμφωνία».
Επεσήμανε όμως ότι η συμφωνία φέρει την υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου, τους οποίους και χαρακτήρισε υπεύθυνους για την υλοποίησή της, ενώ εκτίμησε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των όρων.
Το δικό μας «ναι» είναι χωρίς συναλλαγές σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ συνέκρινε τη συμφωνία με το mail Χαρδούβελη.
«Τα δίδακτρα κοστίζουν» είπε ο κ. Μεϊμαράκης, εξηγώντας ότι το κόστος αυξήθηκε λόγο της αργοπορίας της κυβέρνησης.
























































