ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιμένει στο Grexit ο Σόιμπλε – Σημαντικό βήμα το «Ναι» της ελληνικής Βουλής

Επιμένει στο Grexit ο Σόιμπλε – Σημαντικό βήμα το «Ναι» της ελληνικής Βουλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιμένει στο Grexit ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τονίζοντας παράλληλα σε δηλώσεις του σε γερμανικό ραδιόφωνο, το πρωί της Πέμπτης, πως η κατάσταση στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

«Πολλοί οικονομολόγοι (ανάμεσά τους και αυτοί του ΔΝΤ) θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά της δίχως κούρεμα, ένα προσωρινό Grexit θα ήταν καλύτερο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την ψηφοφορία το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα για το τρίτο πακέτο στήριξης,ο κ. Σόιμπλε είπε πως το «ναι» ήταν ένα σημαντικό βήμα παραπέρα, «όμως αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της και να κάνει πολλά πράγματα μέχρι να φτάσει στο σημείο να είναι ανεξάρτητη και να μην περιμένει εξωτερική βοήθεια.

Μεταξύ άλλων αναφερόμενος σε ενδεχόμενη διαγραφή χρέους υπογράμμισε: «Διαγραφή του ελληνικού χρέους δεν είναι δυνατή εντός του ευρώ. Τόσο η ΕΚΤ, όσο και η Κομισιόν παραδέχονται πως η Ελλάδα δημιουργεί κινδύνους για το ευρώ.»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης

Αβραμόπουλος: Στη Βουλή το αίτημα για την άρση ασυλίας του- Τα τρία αδικήματα που τον βαραίνουν

Δ. Αβραμόπουλος: Στο υπ. Δικαιοσύνης το αίτημα άρσης ασυλίας του για το Qatargate

Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

ΕΛ.Α.Σ: «Θεσμικό φιάσκο» με ευθύνη Μητσοτάκη η «μαζική αποχή» ανώτατων δικαστών για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...