ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος.
Μιλώντας στην εκδήλωση του iskra.gr, επεσήμανε πως το « “όχι” δεν ηττήθηκε» και διερωτήθηκε:“ Το όχι δεν ηττήθηκε. Υπήρχε περίπτωση να ηττηθεί το όχι του βασανισμένου απέναντι στον καταπιεστή;”
Όπως επεσήμανε, «το “όχι” είναι υποχρέωσή μας, ταύτιση μας με την ιστορία, η επαναβεβαίωση ότι η ιδέα της αντίστασης δεν χάθηκε σε αυτό τον τόπο».
Στη συνέχεια, ο κ. Γλέζος άφησε σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης λέγοντας πως «το τρίτο μνημόνιο είναι το χειρότερο απ’ όλα τα άλλα γιατί το κάνει η κυβέρνηση του Μεγάρου Μαξίμου». Σε αυτό το πλαίσιο, είπε πως «υπάρχει μονάχα κάποια συνάφεια του Μαξίμου με τον ΣΥΡΙΖΑ».
«Είμαστε εναντίον του τρίτου μνημονίου, το καταδικάζουμε» είπε ο κ. Γλέζος και πρόσθεσε:
“Απ όποια πλευρά και να εξεταστεί είμαστε εναντίον του μνημονίου γιατί υποδουλώνει τον ελληνικό λαό.”
«Υπάρχει λύση όμως» συνέχισε ο Μανώλης Γλέζος. «Ούτε ρήξη, ούτε υποταγή» είπε και πρότεινε να «να κάνουμε μία ανακωχή με τους δανειστές. Ούτε θα δανειζόμαστε, ούτε θα χρειαζόμαστε δάνεια. Αυτό το είπε ο καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν , της Αυστρίας».
Ως προς τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος, επεσήμανε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδιοκτήτες».
























































