Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τρεις ερωτήσεις που εκνεύρισαν τον Αλέξη Τσίπρα

Οι τρεις ερωτήσεις που εκνεύρισαν τον Αλέξη Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον τόνο της φωνής του ύψωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τρεις φορές μετά από ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Κόκκινο.

Η άμεση και κοφτή απάντηση που έδωσε σε ερώτηση για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας που καταγγέλονται από μερίδα των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως από τη Νεολαία του κόμματος που έχει κηρύξει persona non grata τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, εκλαμβάνεται ως απόλυτη στήριξη στο έργο του υπουργού.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης αναφερόμενος σε μηνύματα ακροατών για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας όπως αυτά καταγράφηκαν κατά τη συγκέντρωση της 15ης Ιουλίου, ο κ. Τσίπρας φάνηκε να εκνευρίζεται ειδικά όταν ο πρώτος του είπε ότι «υπήρχαν και σπασίματα χεριών, κύριε πρόεδρε».

Τότε ο Αλέξης Τσίπρας έχασε την ψυχραιμία του και σε υψηλούς τόνους είπε: «Η άλλη πλευρά καλύφθηκε με τις βόμβες που πήγαν να καεί ο κόσμος; Ότι ήταν 15 αλλοδαποί καλύφθηκε; Η αστυνομία τι πρέπει να κάνει όταν υπάρχει καταιγισμός βομβών; Να περιμένει μέχρι να καεί; Για σταθείτε λίγο».

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε «εκραγεί» όταν του έγινε ερώτηση για έμμεση μείωση μισθών και συντάξεων με την αύξηση του ΦΠΑ. «Είμαστε όλοι απογοητευμένοι αλλά να αυτομαστιγωνόμαστε γιατί η αριστερά έχει μάθει στη λαθολογία δεν είναι σωστό» απάντησε με ένταση ο πρωθυπουργός.

Αντίστοιχος ήταν ο εκνευρισμός του Αλέξη Τσίπρα όταν του υπενθυμίστηκε ότι «είχατε πει θα καταργήσετε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο».

Τότε ο πρωθυπουργός σημείωσε σε έντονο ύφος πως «πριν από τις εκλογές, εγώ δεν είπα ότι θα σκιστούν τα μνημόνια με έναν νόμο και κανένας δεν το είπε. Δεν υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό “περίπατο στο δάσος”, ότι θα είναι όλα εύκολα. Μην αναφερόμαστε σε μία ομιλία του 2012 αποσπασματικά. Τα δεδομένα ήταν διαφορετικά πριν τις εκλογές. Να αφήσουμε το ΠΛΑΙΣΙΟ μίας λαϊκιστικής προσέγγισης. Είχαμε προγραμματικό πλαίσιο και μέσα σε αυτό είπαμε ότι θα διαπραγματευθούμε σκληρά, που το κάναμε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας της δημοκρατικής ενότητας: Ολάντ, Τζεντιλόνι, Σουλτς στην Αθήνα για τον Τσίπρα

Κασσελάκης: Για να μπει τέλος στην αλαζονεία του 41%, ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Ν. Παππάς: Σκόπιμα λάθη στο σύστημα υποβολής φορολογικών δηλώσεων για να μην δει ο κόσμος τι θα πληρώσει πριν τις ευρωεκλογές

Δημοσκόπηση ACTION 24: Μεγάλο προβάδισμα ΝΔ αλλά με χαμηλά ποσοστά – Η αποχή ανά κόμμα

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπροστάρης στην αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων – Ο ρόλος του Σωματείου Δράσης «Νίκος Καπετανίδης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...