ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Εφημερίδα Παραπολιτικά, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

















































ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες - Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) - Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι
Πένθος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πέθανε η μητέρα του 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί να έχουν αποχωρήσει από τις ηγεσίες των κομμάτων τους και ο ρόλος τους να έχει περιοριστεί, ωστόσο ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν το βάζουν κάτω.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, οι πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε συνεχή επικοινωνία, μελετώντας τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί από τα πρόσφατα γεγονότα, με στόχο να παρέμβουν, όποτε και εάν χρειαστεί, για να επηρεάσουν τις εξελίξεις.
«Σαμαράς και Βενιζέλος δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να αναδειχθεί ο Αλέξης Τσίπρας σε λαοπρόβλητο πολιτικό ηγέτη, με τη βοήθεια των διαδόχων τους σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ», αναφέρει πρόσωπο που γνωρίζει καλά το παρασκήνιο των επαφών των δύο πολιτικών και προσθέτει: «Οπότε μην απορήσετε αν στο παρασκήνιο ξεκινήσει μια πρωτοβουλία από βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. που σκοπό θα έχει να χαλάσει το παιχνίδι του Τσίπρα για συνεννόηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης».























































