ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριστείδης Μπαλτάς, Δάσκαλοι, Εκλογές, Καθηγητές, Ολοήμερο Σχολείο, Σχολεία, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορηματικά διέψευσε ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς τις πληροφορίες για κατάργηση των ολοήμερων σχολείων, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και την Κέλλυ Κοντογεώρη.
«Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να καταργηθούν» είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας πως το ολοήμερο σχολείο είναι κατάκτηση.
Πρόσθεσε πως υπήρξε μια προσπάθεια να ερευνηθεί με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να καλυφθούν τα κενά για να μην υπάρχει σχολείο χωρίς δάσκαλο και βιβλία την πρώτη μέρα και –ευτυχώς- εν τέλει δεν χρειάστηκε να γίνει καμία περικοπή και υπήρξε θετική κατάληξη.
«Από 1 Σεπτεμβρίου όλα θα είναι στη θέση τους» είπε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για το ψηφιακό σχολείο σημείωσε πως δεν πρόκειται να καταργηθεί αλλά θα ενισχυθεί με συνδυασμό γνώσης και τεχνολογίας.
Για το ενδεχόμενο εκλογών είπε πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τι θα γίνει στο μέλλον. «Προέχει η κατάληξη και η ψήφιση της συμφωνίας» τόνισε.
























































