Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ζωή ξαναχτυπά! Νέο ολονύκτιο καψώνι στήνει στον Τσίπρα

Η Ζωή ξαναχτυπά! Νέο ολονύκτιο καψώνι στήνει στον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει τον… αντιμνημονιακό αγώνα με νέο “καψώνι” στον Αλέξη Τσίπρα.

Μετά από την επιστολή του πρωθυπουργού, για την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής «προκειμένου να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες για την επικύρωση της Συμφωνίας και την εκταμίευση της πρώτης προβλεπόμενης δόσης», η Πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε μαζί του.

Στη συνομιλία τους, η κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα ότι οι αρμόδιες επιτροπές δεν θα συνεδριάσουν την Τετάρτη, παρά η Διάσκεψη των Προέδρων το βράδυ, στις 9.30, θα αποφασίσει για το άνοιγμα της Βουλής.

Στη συνέχεια, την Πέμπτη θα ξεκινήσουν από το πρωί οι επιτροπές και το απόγευμα θα ξεκινήσει η Ολομέλεια, ό,τι δηλαδή είχε γίνει και στις δύο προηγούμενες κρίσιμες ψηφοφορίες, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Ετσι, η κ. Κωνσταντοπούλου ουσιαστικά απέρριψε το αίτημα του πρωθυπουργού, ο οποίος στην επιστολή του της ζητούσε να κατατεθεί την Τρίτη το νομοσχέδιο στη Βουλή, την Τετάρτη να συνεδριάσουν οι επιτροπές και την Πέμπτη να συγκληθεί η ολομέλεια.

Η επιστολή του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

«Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε, η Συμφωνία με τους Θεσμούς για την αναχρηματοδότηση του Ελληνικού χρέους συνήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 11 Αυγούστου 2015. Η κρισιμότητα της κατάστασης επιβάλλει την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής προκειμένου να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες για την επικύρωση της Συμφωνίας και την εκταμίευση της πρώτης προβλεπόμενης δόσης.

Ως εκ τούτου, παρακαλώ να συγκαλέσετε την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων προκειμένου να εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση το σχετικό νομοσχέδιο σύμφωνα με τα ά. 76 παρ. 4 του Συντάγματος και 109 του Κανονισμού της Βουλής.

Η πρόθεση μου, ώστε να μην υπάρχουν δικαιολογημένες αντιδράσεις για το πιεστικό χρονοδιάγραμμα, είναι να κατατεθεί σήμερα το σχετικό νομοσχέδιο για να διανεμηθεί εγκαίρως στους Βουλευτές. Στη συνέχεια μπορούν να συνεδριάσουν οι αρμόδιες Επιτροπές την Τετάρτη 12 Αυγούστου και η διαδικασία να ολοκληρωθεί με τη συνεδρίαση της Ολομέλειας την Πέμπτη 13 Αυγούστου.

Με τιμή
Αλέξης Π. Τσίπρας»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”, είχε σχολιάσει ως εξής τις μεταμεσονύκτιες ολομέλειες της Βουλής:

«Αν παίζουμε κλεφτοπόλεμο να ψηφίσουμε έξι το πρωί για να δείξουμε ότι κάνουμε πόλεμο στην Τρόικα, αυτά είναι παιδικά πράγματα».

Παιδικά ξε-παιδικά, η Ζωή πάλι θα το κάνει ολονυχτία… Καλά ξεμπερδέματα Αλέξη με την Πρόεδρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Μητσοτάκης: Έχουμε πολλούς δικαστές και μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή της Δικαιοσύνης

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...