ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεννηματά: Καταστροφικό το μνημόνιο αλλά πρέπει να το υλοποιήσουμε

Γεννηματά: Καταστροφικό το μνημόνιο αλλά πρέπει να το υλοποιήσουμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας την ότι το τρίτο Μνημόνιο αποτελεί αποτέλεσμα των αδέξιων κυβερνητικών χειρισμών, που φέρουν την υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου.

«Το copyright του μνημονίου ανήκει αποκλειστικά σε σας κ. Τσίπρα και κ. Καμμένε», είπε η κ. Γεννηματά και αμφισβήτησε την αξιοπιστία του Πρωθυπουργού.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε να μην γίνουν εκλογές και να συγκροτηθεί νέα κυβέρνηση για την υλοποίηση του μνημονίου. Η κ. Γεννηματά είπε ότι πλέον κλείνει ο κύκλος συνεργασίας που ξεκίνησε με το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών που διεξήχθη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Πρώτη φορά αριστερά, τρίτη φορά μνημόνιο, το πιο σκληρό μνημόνιο», σχολίασε και εκτίμησε ότι τελείωσε το δίλημμα «μνημόνιο – αντιμνημόνιο». «Το πλαστό δίλημμα της πενταετίας ‘μνημόνιο – αντιμνημόνιο’ ενταφιάζεται σήμερα από εκείνους που το δημιούργησαν εις βάρος της χώρας. Είχε προηγηθεί το 2012 η ΝΔ. Σήμερα στον ίδιο κατάλογο προστίθενται ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες», είπε.

Ανέφερε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ «με αίσθηση ευθύνης δίνει θετική ψήφο στη συμφωνία», αλλά ξεκαθάρισε πως η ψήφος αυτή δεν πρέπει να ερμηνευθεί ως ψήφος ανοχής και εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ αλλά ως ψήφος εμπιστοσύνης στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Είναι ώρα για δράση και όχι για απόδραση, είπε τέλος η κ. Γεννηματά απευθυνόμενη στον Πρωθυπουργό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. – «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια

Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία – Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο αμοιβαίο όφελος

Η Κίμπερλι εκτίμησε ιδιαίτερα την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Αλέξη Τσίπρα για μία ευημερούσα Ανατολική Μεσόγειο

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θεώνη Κουφονικολάκου: Απόλυτη προτεραιότητα της ΕΛΑΣ η μείωση της φορολογίας των μισθωτών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...