Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μέχρι και με τον Μεϊμαράκη τα βρήκε ο Λαφαζάνης κατά του Τσίπρα!

Μέχρι και με τον Μεϊμαράκη τα βρήκε ο Λαφαζάνης κατά του Τσίπρα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέχρι και με τον πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη τα βρήκε ο Λαφαζάνης προκειμένου να κάνει αντιπολίτευση κατά του Τσίπρα.

Οι «αυγουστιάτικες εκλογές – εξπρές» αποτελούν μία βαθιά αντιδημοκρατική διαδικασία, υπερθεμάτισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά το πέρας της συνάντησης με τον κ. Μεϊμαράκη, στα πλαίσια της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει η Ν.Δ.

«Παρά τις χαώδεις διαφορές μας, με τον κ. Μεϊμαράκη είχαμε μία ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Λαϊκής Ενότητας».

Όσοι κάνουν εκλογές εντός Αυγούστου, κατήγγειλε εν συνεχεία, φοβούνται τον λαό και προσπαθούν να του υφαρπάξουν την ψήφο.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της “Λαϊκής Ενότητας” κατέστησε σαφές ότι «δεν υπάρχει έδαφος συνεργασίας με όσους ψήφισαν ή στήριξαν μνημόνια, τα οποία αντιπροσωπεύουν τη σκληρή λιτότητα, τη φτώχεια, την ανεργία και την εθνική υποτέλεια».

Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε ακόμα, ότι από την παρούσα Βουλή δεν πρόκειται να προκύψει μία αντιμνημονιακή κυβέρνηση, λόγω των συσχετισμών.

Η επόμενη βουλή, συνέχισε ωστόσο, θα ακολουθήσει μία συνεπή – και όχι μαϊμού – αντιμνημονιακή πολιτική και θα βάλει τη χώρα σε σύγκρουση με τους κυρίαρχους κύκλους της Ευρωζώνης που εφαρμόζουν νεο-αποικιακές πολιτικές.

Ο πρόεδρος της «Λαϊκής Ενότητας» διευκρίνισε τέλος, ότι θα αξιοποιήσει στο έπακρον τη διερευνητική εντολή που θα λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ αποκάλυψε ότι θα επιδιώξει συνάντηση με όλους του πολιτικούς αρχηγούς, συμπεριλαμβανομένου και του Αλέξη Τσίπρα (πλην του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής).

Νωρίτερα, προσερχόμενος στη συνάντηση, ο κ. Λαφαζάνης, με ειρωνικό τρόπο, χαρακτήρισε «μεγάλη Δημοκρατία» την επίσπευση της εκλογικής αναμέτρησης. «Εκλογές εξπρές αυγουστιάτικα» έσπευσε να σχολιάσει.

Από την πλευρά του, ο κ. Μεϊμαράκης διευκρίνισε ότι «εάν μπορούσε, ο κ. Τσίπρας θα έκανε εκλογές στις 6 Σεπτεμβρίου».

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους πρώην πρωθυπουργούς, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή.

Το πρωί είχε συνάντηση και με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Η ΝΔ καλείται να ανταποκριθεί στη διερευνητική εντολή έως την Δευτέρα. Εφόσον δεν καταφέρει να συγκροτήσει κυβέρνηση, η σκυτάλη θα δοθεί στη Λαϊκή Ενότητα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...