Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτοδυναμία στις εκλογές «βλέπει» ο Νίκος Παππάς

Αυτοδυναμία στις εκλογές «βλέπει» ο Νίκος Παππάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την πίστη του ότι στις επικείμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εξασφαλίσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα και την αυτοδυναμία εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Real fm ο Νίκος Παππάς, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Είναι σαφές ότι μέσω της επικείμενης κάλπης και αξιοποιώντας τα προβλήματα που προέκυψαν εσωτερικά στο κυβερνητικό μπλοκ, οι δυνάμεις του παλιού πολιτικού συστήματος επιχειρούν να επανακάμψουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο «θα έχει κάποιες συνέπειες, οι οποίες νομίζω ότι δεν θα είναι θετικές για τον ελληνικό λαό και θεωρώ ότι η ιστορική στροφή η οποία έγινε την 25η Γενάρη δεν θα αποκοπεί και δεν θα έχουμε τέτοιου τύπου πισωγυρίσματα»

«Βλέπετε ποιες ορέξεις έχουν ανοίξει, υπάρχουν δημόσιες τοποθετήσεις και προσδοκίες συμμετοχής σε κυβέρνηση ο ελληνικός λαός πραγματικά βρίσκεται μπροστά σε μία επιλογή» συνέχισε ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Ερωτηθείς εάν εκτιμά ότι η αυτοδυναμία είναι εφικτή για το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς απάντησε θετικά, σημειώνοντας ότι «
την θεωρώ εφικτή. Διότι πιστεύω ότι μεγάλα κομμάτια του λαού μας, ακόμα και κομμάτια που δεν ήλθαν στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη εκλογή, θα κάνουν μια επιλογή καθαρής λύσης και σταθερότητας και μια τέτοια επιλογή είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ερώτηση αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, με πιο κόμμα θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε: «Είναι απευκταίο σενάριο το να αναγκαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει από το παράθυρο ανθρώπους τους οποίους ο ελληνικός λαός τους έδιωξε από την πόρτα. Να μην δώσουμε λοιπόν αυτή τη δυνατότητα στο παλιό πολιτικό προσωπικό να επανακάμψει, να συζητήσουμε με ψυχραιμία τη συμφωνία, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και να προχωρήσουμε μπροστά».

Υπενθυμίζεται ότι σε συέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, ο κ. Παππάς απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...