ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαφαζάνης: Ανεπίτρεπτο να γίνουν εκλογές πριν τις 27 Σεπτεμβρίου

Λαφαζάνης: Ανεπίτρεπτο να γίνουν εκλογές πριν τις 27 Σεπτεμβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο απευθύνθηκε εκ νέου ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, τασσόμενος κατά των «εκλογών-εξπρές» και επαναλαμβάνοντας ότι «θα είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο» να ορίσει τις εκλογές νωρίτερα από την 27η Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, μετά τη συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας στους δημοσιογράφους, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν γίνεται να πάρει μια απόφαση ως εντολοδόχος του Μαξίμου, διότι είναι Πρόεδρος όλων των Ελλήνων και πρέπει να δώσει την ευχέρεια στον ελληνικό λαό να εκφραστεί όντας όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένος.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας αναφέρθηκε και στην πρόταση που έκανε να συνεδριάσει η Βουλή και να ψηφίσει την ακύρωση του μπόνους των 50 εδρών ώστε να πάμε στις εκλογές με το σύστημα της απλής αναλογικής.

Μάλιστα, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές, ζήτησε από το Μαξίμου να απαντήσει στην πρότασή του.

Για τη συνάντησή του με τον κ. Ευάγγελο Μεϊμεράκη, είπε ότι οι διαφορές της Λαϊκής Ενότητας με τη Ν.Δ. είναι αγεφύρωτες, όμως έκρινε ότι έπρεπε να γίνει αυτή η συνάντηση για να επιτελέσει τον θεσμικό του ρόλο όπως επιβάλλει το Σύνταγμα, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει.

Όπως είπε, με τον πρόεδρο της Ν.Δ. είχαν μία ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραήλ: Σε τροχιά πρόωρων εκλογών λόγω των Υπερορθόδοξων Εβραίων – «Τέρμα η εμπιστοσύνη στον Νετανιάχου»

Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βρετανία: Κρίσιμες εκλογές την Πέμπτη – Δυσοίωνα τα μηνύματα για την κυβέρνηση Στάρμερ

Παρέμβαση Πρ. Παυλόπουλου για υποκλοπές: Καίριο πλήγμα στην καρδιά του Κράτους Δικαίου

«Μαζί»: Ναφτάλι Μπένετ και Γιαΐρ Λαπίντ σε κοινή κάθοδο υπό τον Μπένετ στις εκλογές του 2026

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...