Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκαλύψεις Καμμένου για τα σχέδια Βαρουφάκη και καταγγελίες για τον “ρόλο” Λαφαζάνη (βίντεο)

Αποκαλύψεις Καμμένου για τα σχέδια Βαρουφάκη και καταγγελίες για τον “ρόλο” Λαφαζάνη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Αυτό το κόμμα δυστυχώς έχει διαλυθεί πλήρως. Έχει μετατραπεί σε ένα υποκατάστημα του ΛΑΟΣ» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη ΝΔ, ενώ κατηγόρησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι υπηρετεί τη θέση του Σόιμπλε για Grexit.

Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής debate με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών και είπε ότι οι εκλογές καλώς είναι σύντομες γιατί δεν το αντέχει ούτε η οικονομία αλλά ούτε η χώρα.

«Αυτό που πρέπει δούμε είναι το πώς θα ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας. Η πυρκαγιά των μνημονίων έχει κάψει το σύνολο της χώρας. Τώρα ήρθε η ώρα της ανασυγκρότησης, η ώρα των έργων, να ενωθούν οι Έλληνες και όλοι μαζί να προχωρήσουμε στο αύριο» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημειώνοντας ότι αυτό επιδιώκει και η κυβέρνηση.

«Ο Αλέξης Τσίπρας και εμείς ως κίνημα που συμμετέχουμε στην κυβέρνηση είδαμε ότι δοκιμάστηκαν τα πάντα, δοκιμάσαμε να πούμε όχι, να σηκωθούμε από το τραπέζι, να πάμε σε δημοψήφισμα και να απαντήσει ο λαός αν θέλει την πολιτική της λιτότητας ή όχι, δοκιμάσαμε τους φίλους μας και τους εταίρους μας, είδαμε ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή διάθεση από κανένα να βοηθήσει σε έναν άλλο δρόμο» επισήμανε.

«Τώρα που κάηκε η πατρίδα δεν υπάρχει κανένας λόγος να φωνάζουν φωτιά, φωτιά. Εμείς φωνάξαμε φωτιά, φωτιά όταν άρχισε η πυρκαγιά. Αυτή τη στιγμή πρέπει να εργαστούμε σκληρά, να φέρουμε την ελπίδα» πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας εντιμότατη τη συνεργασία του με τον κ. Τσίπρα. Μπορεί να διαφωνήσαμε σε πολλά πράγματα. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ παρότι είχαμε αρκετές διαφορές βρήκαμε συνισταμένες, είπε.

«Όταν ήρθε η ώρα να κρατήσουμε το τρενάκι στις ράγες ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Οι ΑΝΕΛ μείναμε ενωμένοι, δεν έφυγε ούτε ένας βουλευτής», συνέχισε ο κ. Καμμένος ενώ αναφερόμενος στον κ. Βαρουφάκη υπογράμμισε:

«Χωρίς να έχεις τέσσερις άσσους σου έλεγε ο Βαρουφάκης βάλε τα ρέστα σου όταν από κάτω έλειπαν χαρτιά που μπορούσαν να έχουν καλύτερο φύλλο. Όταν μιλάγαμε για Grexit μέχρι τις εκλογές του Ιανουαρίου και μέχρι τον Μάρτιο το λέγαμε σαν απειλή. Αντελήφθη μετά ότι το Grexit δεν ήταν μια απειλή αλλά ένας σχεδιασμός.

»Αυτό μετετράπη σε άποψη του κ. Βαρουφάκη με το 50%-50% αλλά και σε πρόταση του κ. Σόιμπλε.

»Ο κ. Βαρουφάκης έλεγε να τους απειλήσουμε μέχρι τέλους και αν δεν πετύχουμε να πάμε σε Grexit. Εδώ όμως είδαμε ότι αυτό ήταν η θέση του Σόιμπλε. Αν υπήρχε λύση με δραχμή αξιοπρεπή για την Ελλάδα θα τη συζητούσα. Αλλά δεν υπήρχε τέτοια πρόταση. Δεν μπορούσε να στηριχθεί».

«Αυτή τη θέση (σ..σ του Σόιμπλε) υπηρετεί και ο Λαφαζάνης και οι υπόλοιποι που σήμερα λένε έξοδο από την ευρωζώνη» συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες της ΝΔ ότι υπουργός έχει offshore είπε:

«Αν όντως έχουν στοιχεία off shore να πάνε να τα καταθέσουν στον εισαγγελέα και την επιτροπή πόθεν έσχες. Τη μαύρη κουκούλα που δεν λέω το όνομα αλλά το υπονοώ είναι πρακτικές που τους έχουν φέρει στη ΝΔ οι νεοσαμαρικοί ακροδεξιοί που δυστυχώς έβαλαν σε ένα κόμμα οι ίδιοι άνθρωποι που έβριζαν τον Κωνσταντίνο και τον Κώστα Καραμανλή. Αυτό το κόμμα δυστυχώς έχει διαλυθεί πλήρως έχει μετατραπεί σε ένα υποκατάστημα του ΛΑΟΣ με τους ανθρώπους του κ. Σαμαρά να έχουν δυστυχώς υιοθετήσει τη λογική αυτή».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας του προτάθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και είναι ύψιστη τιμή για κάποιον να βρίσκεται σε αυτό το υπουργείο.

«Θα ήθελα το έργο που ξεκινήσαμε εδώ να προχωρήσουμε στην αναδιοργάνωση των ενόπλων δυνάμεων» είπε εκφράζοντας έτσι την επιθυμία του να παραμείνει στο υπουργείο.

Μιλώντας για το μεταναστευτικό έκανε λόγο για δυνατότητα δημιουργίας κέντρων υποδοχής σε μη κατοικημένες περιοχές προκειμένου να γίνει η καταγραφή, πριν οι πρόσφυγες μπουν στα πλοία.

Τέλος ανέφερε ότι εβδομάδα με την εβδομάδα θα χαλαρώσουν τα capital controls και πολύ σύντομα θα καταργηθούν ενώ είπε πως λυπάται που υπήρχαν Έλληνες που καλούσαν την Ευρώπη να τα επιβάλει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γερμανική Αμνηστία ζητά έρευνα για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα του Γιάνη Βαρουφάκη

Γερμανία: Απαγορεύει στον Γιάνη Βαρουφάκη την είσοδο και κάθε πολιτική δραστηριότητα στη χώρα

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

DW: Γιατί (δεν) είχε δίκιο ο Σόιμπλε για την Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...