ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο - Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αδιόρθωτος, σαν να μην πέρασε μια μέρα από τον καιρό των ψεύτικων υποσχέσεων, ο κ. Τσίπρας φόρεσε σήμερα ξανά το αντιμνημονιακό του προσωπείο», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πανελλήνια Σύσκεψη του κόμματος.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «αντί να απολογηθεί για τα οικτρά αποτελέσματα της “διαπραγμάτευσής” του, που οδήγησε στο μνημόνιο Τσίπρα – Καμμένου, και της διακυβέρνησής του, που οδήγησε σε κατάρρευση τη χώρα, συνεχίζει απροκάλυπτα τη νέα προσπάθεια εξαπάτησης, επιστρέφοντας στα παλιά τερατώδη ψέματα και στις περσινές του υποσχέσεις».
Κατά τη Ν.Δ., ο κ. Τσίπρας απέδειξε σήμερα ότι το μόνο που μπορεί να προγραμματίζει είναι το επόμενο ψέμα του».
























































