ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Πάνος Καμμένος,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μαχαιριά στο κορμί της Ελλάδας θα ήταν η ρήξη με τους δανειστές, δηλώνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. «Γι’ αυτό ο Αλέξης Τσίπρας και εγώ προτιμήσαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας και τα κόμματά μας, παρά να πυροβολήσουμε την Ελλάδα», λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συνακτών.
Ο κ. Καμμένος αναφέρει ότι Γερμανοί, μεγάλα συμφέροντα και funds της Αμερικής προχεσδίαζαν την έξοδο της χώρας μας από την Ε.Ε. και τη μετατροπή της «σε μια πτωχευμένη χώρα, όπου θα κρεμάγαμε τον Τσίπρα και τον Καμμένο προκειμένου να εξιλεωθεί ο λαός, που θα είχε οδηγηθεί σε έναν εμφύλιο».
Σχολιάζοντας το κάλεσμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στους ψηφοφόρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να επιστρέψουν στη ΝΔ, υπογραμμίζει ότι «ο κ. Μεϊμαράκης θα πρέπει να αντιληφθεί πως αντί να γυρίζει στην πολιτική του κουτσαβακισμού, μετατρέποντας την καμπάνια της ΝΔ σε βιβλίο του Τσιφόρου, θα πρέπει να αποβάλει από τη ΝΔ όλους εκείνους που μετέτρεψαν ένα κόμμα που στήριξε τη δημοκρατία σε ένα ακροδεξιό μόρφωμα».
Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν το κόμμα του να μην μπαίνει στη Βουλή, σημειώνει ότι έχουν αποβεί άκαρπες οι προσπάθειες ορισμένων που «πληρώνουν δημοσκοπικές εταιρείες για να δημιουργούν την αίσθηση ότι δεν μπαίνουμε στη Βουλή». «Τα εργαλεία της μεταπολίτευσης, οι νονοί της πολιτικής που είναι οι δημοσκοπικές εταιρείες, έχουν πλέον εξευτελιστεί στα μάτια του ελληνικού λαού και έχουν απαξιωθεί πλήρως», πρόσθεσε.























































