Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυμα σταθερότητας από τον Τσίπρα: Έχω μπροστά μου μία οκταετία

Μήνυμα σταθερότητας από τον Τσίπρα: Έχω μπροστά μου μία οκταετία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Για να κερδίσουμε το αύριο πρέπει να ξεμπερδέψουμε με το χθες», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Ερευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης,στη Θεσσαλονίκη.

«Το αύριο το οποίο οφείλουμε να κερδίσουμε, όπως λέει και το σύνθημα μας, αν θέλουμε να το κερδίσουμε, δεν πρέπει να είμαστε απλά νοσταλγοί του χθες, γιατί το σήμερα είναι δύσκολο. Πρέπει να ξεμπερδέψουμε με το χθες. Και για να ξεμπερδέψουμε με το χθες πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά», είπε ο κ. Τσίπρας.

«Να φτιάξουμε ένα νέο πλαίσιο, να πάμε σε αυτό που ονομάζουμε αναπαλαισίωση. Να δημιουργήσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα δώσουν μια νέα πνοή παραγωγική, δημιουργική στην ελληνική οικονομία αλλά και την ελληνική κοινωνία. Η Ελλάδα έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Δεν είναι μόνο το περιβάλλον, οι θάλασσες ,τα νησιά μας, δεν είναι μόνο τα ποιοτικά μας προϊόντα, ένα συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου μας είναι και τα μυαλά που παράγονται σε αυτό τον τόπο» πρόσθεσε.

Νωρίτερα, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ, Αναστάσιο Τζήκα, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε τη σιγουριά του ότι θα κυβερνά για την επόμενη οκταετία, δηλαδή για δύο ακόμα τετραετίες, στέλνοντας ένα μήνυμα σταθερότητας για τη χώρα και την οικονομία.

«Δεν πειράζει που δεν έκανα εγώ τα εγκαίνια ως πρωθυπουργός. Τα επόμενα οχτώ χρόνια, θα έχω τη δυνατότητα…» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας και αμέσως όλοι γέλασαν με νόημα.

Στην επίσκεψή του στην 80ή ΔΕΘ, τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, οι πρώην υπουργοί Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Αμανατίδης, οι υποψήφιοι βουλευτές Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Φάμελος, Ρία Καλφακάκου και κομματικά στελέχη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και όχι ψηφοθηρικά πριμ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...