Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπακογιάννη: Η ΝΔ ως κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο

Μπακογιάννη: Η ΝΔ ως κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, επιχειρεί να πείσει ότι η Νέα Δημοκρατία, αν αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας θα αναζητήσει ισοδύναμα ώστε να μην εφαρμοστούν τα σκληρά μέτρα του τρίτου μνημονίου που υπέγραψε η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Ντόρα Μπακογιάννη τον διαψεύδει.

Από την Αλεξανδρούπολη, όπου βρέθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ότι το τρίτο μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί και με τη ΝΔ στην κυβέρνηση καθώς έχει ψηφιστεί.

«Αν είμαστε κυβέρνηση πρέπει να το εφαρμόσουμε. Απλώς θα προσπαθήσουμε σε ακραίες περιπτώσεις, όπως η περίπτωση φορολόγησης αγροτών, το οποίο κατά τη γνώμη μας είναι η απόλυτη υπονόμευση της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας, ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και ορισμένες άλλες φορολογικές επιβαρύνσεις, να τις μειώσουμε και να πετύχουμε στο τέλος το στόχο μιας ευρύτερης μείωσης της φορολογίας για να πάει η οικονομία μπροστά».

Η κ. Μπακογιάννη εκτίμησε ακόμη ότι η δημοσκοπική άνοδος της Ν.Δ. οφείλεται αφενός στo ότι ο λαός συνειδητοποίησε πως η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδήγησε σε ένα εξαιρετικά δυσμενές μνημόνιο, που διέψευσε τις όποιες ελπίδες είχαν δημιουργηθεί και αφετέρου στο ότι και η Ν.Δ. συνειδητοποίησε τα λάθη της και ότι δεν υπάρχει περιθώριο αλαζονικών συμπεριφορών.

«Σήμερα πλέον οι πολίτες ξέρουν ότι το σκίσιμο του μνημονίου ήταν μύθος, ότι η 13η σύνταξη όχι μόνο δεν δόθηκε, αλλά μειώθηκαν οι συντάξεις, ότι οι υποσχέσεις τις οποίες έδωσε συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ , το περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, όχι μόνο δεν μπορούσε να εφαρμοστεί , αλλά ήταν πραγματικά όπως είπαν τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ένα πρόγραμμα που βασιζόταν σε μηδενικά δεδομένα. Βεβαίως μάθαμε κι εμείς απο τα δικά μας λάθη. Εμείς λοιπόν ευθέως και κατηγορηματικά λέμε στον ελληνικό λαό ότι ναι σου ζητάμε να μας εμπιστευτείς, σου ζητάμε να μας αναδείξεις πρώτο κόμμα, αλλά θα ξέρεις ότι εμείς θα συνεργαστούμε», είπε η κ. Μπακογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου (βίντεο)

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Το «σύνδρομο της μαϊμούς» – Σχέσεις εξάρτησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος
Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως...