Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μεϊμαράκης ζητάει από τους εταίρους στήριξη στις εκλογές για να ανακόψει τον Τσίπρα

Ο Μεϊμαράκης ζητάει από τους εταίρους στήριξη στις εκλογές για να ανακόψει τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έκκληση προς τους Ευρωπαίους ηγέτες απήθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης στο αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg, να μην στοιχηματίζουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας διασφαλίζει την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.

Παράλληλα ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε θετικός σε ένα ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να διασφαλιστεί η θέση της χώρας στη νομισματική ένωση.

«Πιστεύω στην συναίνεση και την συνεργασία. Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι όταν είναι για το καλό της χώρας, για την διασφάλιση της θέσης της στη ζώνη του ευρώ, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε» σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης στο Bloomberg.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ακόμα και αν ο Τσίπρας κερδίσει τις εκλογές, που δεν θα γίνει, θα αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα εσωτερικής διαφωνίας κάθε φορά που φέρνει ένα νόμο για την εφαρμογή του προγράμματος διάσωσης», ενώ υπογράμμισε τονίζοντας πως «ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει παρέλθει».

Ακόμη ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πως η ΝΔ διασφαλίζει την μεταρρυθμιστική πορεία της χώρας, ενώ επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, χαρακτηρίζοντάς τες «καταστροφικές»:Δεν υπήρχε καμία ανάγκη να πραγματοποιήσει πρόωρες εκλογές και ο κ Τσίπρας οφείλει μια εξήγηση για τη θέση της χώρας σε αυτή την περιπέτεια, δημιουργώντας αβεβαιότητα και αστάθεια την πιο κρίσιμη στιγμή της εφαρμογής του προγράμματος».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «το χαϊδεμένο παιδί της Ευρώπης» και συνέχισε «στην οποία κατέτρεξε για να ζητήσει βοήθεια μέσα από ένα νέο μνημόνιο. Είναι άλλο πράγμα να είναι ένα καλό παιδί, και άλλο να είναι ένας πολιτικός».

Τέλος σημείωσε,«Μας έχει χαρακτηρίσει δολοφόνους της ελληνικής κοινωνίας και προδότες, χρησιμοποιώντας πολλούς υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ωστόσο, η Νέα Δημοκρατία όταν απαιτήθηκε για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας τον στηρίξαμε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Κασσελάκης για Τέμπη: «Ο ελληνικός λαός δεν θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια»

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε αμαχητί σε ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας με την ΕΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...