Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ζωή από τώρα ξεκινά το θάψιμο του αρχηγού της και ζητά debate

Η Ζωή από τώρα ξεκινά το θάψιμο του αρχηγού της και ζητά debate
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου να συμμετέχει ως συνεργαζόμενοι με τα ψηφοδέλτια του Παναγιώτη Λαφαζάνη, όμως η ίδια κατέστησε σαφές σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, πως έχει τη δική την αντίληψη, την δική της θέση και άποψη, αναφερόμενη στην ηγεσία του νέου κόμματος το οποίο κατεβαίνει με βασική θέση στις εκλογές την επιστροφή στη Δραχμή.

Η ίδια μάλιστα έκανε συστάσεις στον παρουσίαστη Αντώνη Σρόιτερ, να μην αναφέρεται στη Λαϊκή Ενότητα σαν να πρόκειται για προσωποπαγές κόμμα.

Μάλιστα, κάλεσε σε μονομαχία τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να ζητήσω από τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό – θα μπορούσα να τον καλέσω και σε debate – να μας πει τι κερδίσαμε από το μνημόνιο. Τι κέρδισε η χώρα από τη συμφωνία. Όλα τα προηγούμενα χρόνια δίναμε αγώνες με τους πολίτες με κίνδυνο σωματικής ακεραιότητας».

Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Οι άνθρωποι ζητούν απαντήσεις και σήμερα ακούμε έκπληκτοι τον κ. Τσίπρα να λέει ότι κερδίσαμε πολλά. Τι κερδίσαμε ακριβώς; Δεν πήραμε τίποτε συγκεκριμένο καμία δέσμευση για το χρέος. Αντίθετα υπάρχουν λεόντειες, εξουθενωτικές δεσμεύσεις για τη χώρα έναντι των δανειστών – εκβιαστών».

Σχετικά, με το ποιος έριξε την κυβέρνηση, υποστήριξε: «Την κυβέρνηση την έριξε το Μαξίμου. Ο κ. Τσίπρας το ξέρει καλά ότι την κυβέρνηση της Αριστεράς την έριξε το Μαξίμου όταν κατακρήμνισε όλες τις δεσμεύσεις που είχαμε λάβει φέρνοντας το μνημόνιο», η επίθεσή της κορυφώθηκε προς τους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού:

«Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ όπως φαίνεται υπήρχαν στελέχη – με προεξέχοντα τον κ. Δραγασάκη που είναι εντυπωσιακό πως δεν έχει αναλάβει ευθύνη γιατί δεν εφαρμόστηκε το οικονομικό πρόγραμμα που ο ίδιος επιμελήθηκε – τα οποία τορπίλισαν τη διαδικασία χρησιμοποίησης εργαλείων που θα οδηγούσαν σε διαγραφή χρέους.

Είναι αδιανόητο – θα πρέπει να το εξηγήσει και ο κ. Τσακαλώτος – που υπογράφηκαν δεσμεύσεις νέων χρεών και πληρωμής των παλαιότερων χωρίς να ζητηθεί διαγραφή ή αναστολή πληρωμής τους».

Στη συνέχεια αφού ξεκαθάρισε, σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται η ίδια, πως εκπορεύονται από τον κ. Τσίπρα και από τους στενούς του συνεργάτες μέσω «ΜΜΕ που εκπροσωπούν ό,τι πιο κίτρινο υπάρχει».

Συνεχίζοντας σημείωσε: «Δεν επιτρέπεται ο κ. Τσίπρας να κάνει διαρροές και να λεει ότι “μου έτρωγαν το συκώτι η Ζωή και ο Λαφαζάνης”», παραδεχόμενη ότι «εγώ όντως μπορεί να του έτρωγα το συκώτι γιατί επέμενα να χρησιμοποιηθούν εργαλεία για διαγραφή χρέους, να διεκδικηθούν οι γερμανικές οφειλές και οι απαιτήσεις έναντι της Siemens».

Τέλος η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε: «Υιοθετώ απολύτως τις θέσεις με τις οποίες ελέγχτηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κόμμα ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, αλλά κόμμα Μαξίμου. Οι περισσότεροι από αυτούς που διέλυσαν τοn ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν εκλεγεί βουλευτές και σήμερα τίθενται επικεφαλής ψηφοδελτίων».

Μάλιστα επεφύλαξε ιδιαίτερη αναφορά στον Νίκο Φίλη, λέγοντας: «την ημέρα που ψηφίζαμε για το δημοψήφισμα, ο κ. Φίλης ήταν από τους πρώτους που προσέτρεξε στο ΑΤΜ της Βουλής για να κάνει αναλήψεις».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Κασσελάκης για δήλωση Βίκυς Φλέσσα: «Το ξέρατε ότι είστε … δολοφόνοι;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...