ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούτσης: Στόχος η αυτοδυναμία, «ίσως» σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ

Βούτσης: Στόχος η αυτοδυναμία, «ίσως» σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απέκλεισε εκ νέου το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α Αθηνών, Νίκος Βούτσης.

Ερωτηθείς ο κ. Βούτσης για μετεκλογική σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών αρκέστηκε να πει ότι «στόχος είναι η αυτοδυναμία».

Επιπλέον, μιλώντας στο Παραπολιτικά fm, τόνισε πως η χώρα δεν μπορεί να μπει σε νέο κύκλο εκλογών σημειώνοντας πως είναι παθολογία της Δημοκρατίας να χρειάζεται μια τερατώδης πλειοψηφία για να εφαρμοστούν κάποια πράγματα.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην 7μηνη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως «κυβερνούσαμε υπό περιορισμό λόγω των περιορισμένων οικονομικών».

Δεν παρέλειψε δε να παραδεχθεί πως έγιναν κάποια λάθη στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους υπογραμμίζοντας πως δεν έγιναν λάθη σε θέματα όπως το προσφυγικό.

Αναφερόμενος τέλος στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, είπε πως «διαχώρισε τη θέση του προβάλλοντας μία εναλλακτική με διαφορετική νομισματική πολιτική».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ

Επιστολή Φαραντούρη στο Κογκρέσο για τον τουρκικό επανεξοπλισμό: «Μην ανατρέψετε την ισορροπία στην Αν. Μεσόγειο»

Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης

Αλέξης Τσίπρας: «Θέλουμε να είμαστε κυβερνώσα αριστερά και όχι αριστερά της διαμαρτυρίας»

Νικόλας Φαραντούρης: «Χωρίς ευρωπαϊκά μέταλλα δεν υπάρχει ευρωπαϊκή άμυνα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...