ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Βούτσης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απέκλεισε εκ νέου το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α Αθηνών, Νίκος Βούτσης.
Ερωτηθείς ο κ. Βούτσης για μετεκλογική σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών αρκέστηκε να πει ότι «στόχος είναι η αυτοδυναμία».
Επιπλέον, μιλώντας στο Παραπολιτικά fm, τόνισε πως η χώρα δεν μπορεί να μπει σε νέο κύκλο εκλογών σημειώνοντας πως είναι παθολογία της Δημοκρατίας να χρειάζεται μια τερατώδης πλειοψηφία για να εφαρμοστούν κάποια πράγματα.
Παράλληλα, αναφερόμενος στην 7μηνη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως «κυβερνούσαμε υπό περιορισμό λόγω των περιορισμένων οικονομικών».
Δεν παρέλειψε δε να παραδεχθεί πως έγιναν κάποια λάθη στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους υπογραμμίζοντας πως δεν έγιναν λάθη σε θέματα όπως το προσφυγικό.
Αναφερόμενος τέλος στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, είπε πως «διαχώρισε τη θέση του προβάλλοντας μία εναλλακτική με διαφορετική νομισματική πολιτική».
























































