ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ντιμπέιτ (Τηλεμαχία), ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αποκάλυψη πως ετοιμάζεται να συνυπογράψει από κοινού με τον πρώην υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τον Ζαν Λικ Μελανσον μια ευρωπαϊκή διακήρυξη με στόχο, να κάνουν κάτι πιο «επενδυτικό» όπως είπε, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Παράλληλα εξαπέλυσε νέα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας το κόμμα της Κουμουνδούρου πως κατέβηκε στις εκλογές με «ψευδεπίγραφη ταμπέλα».
Τα βέλη της πρώην προέδρου της Βουλής, δεν απέφυγε ο Αλέξης Τσίπρας, το οποίο κατηγόρησε οτι πρόδωσε των ελληνικό λαό και δεν επέδειξε συνέπεια στις δεσμεύσεις που πήρε απέναντι στο λαό.
Παράλληλα υποστήριξε πως οι επιλογές του πρωθυπουργού αποτέλεσαν «ενέχει προδοσία απέναντι σε όσους μας πίστεψαν».
«Απογοητευτικό» χαρακτήρισε το χθεσινό ντιμπέιτ, καθώς όπως υπογράμμισε η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι ξεπερασμένη.
























































