ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Οικονόμου, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία,


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη δυνατότητα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης να ηγηθεί μίας κυβέρνησης με κορμό τη Νέα Δημοκρατία για να διασφαλίσει «με σταθερότητα την πορεία της χώρας στην έξοδο από την κρίση» επισήμανε ο υποψήφιος Επικρατείας του κόμματος Βασίλης Οικονόμου.
Μιλώντας στον Alpha 989 ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στο μεταναστευτικό τόνισε ότι «μια κυβέρνηση με αρχηγό τον Μεϊμαράκη μπορεί να δημιουργήσει με ανθρωπιστικό και ομαλιστικό τρόπο, γιατί κυνηγάμε το πρόβλημα και όχι ανθρώπους ,τους όρους για να αντιμετωπιστεί».
«Πρόκειται για ανθρωπιστική κρίση που αφορά όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Δεν είναι πάρε κόσμε τα χρήματα. Οκτώ μήνες η κυρία Τασία δεν το έκανε . Δεν έπρεπε να στείλουμε μήνυμα ‘’ελάτε γιατί είμαστε χώρα διέλευσης’’», πρόσθεσε.
«Μια χώρα που είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης , είναι αδιανόητη σπατάλη δυνάμεων να κάνεις εκλογές. Κάποιοι πολιτικοί, όπως ο Τσίπρας, νομίζουν πως έχουν την πολυτέλεια της σπατάλης» δήλωσε.
























































