Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κεραυνοί” Μεϊμαράκη: Συνομιλητής του Τσοχατζόπουλου ο… καημένος Καμμένος

“Κεραυνοί” Μεϊμαράκη: Συνομιλητής του Τσοχατζόπουλου ο… καημένος Καμμένος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Κατάδικο” και συνομιλητή του Τσοχατζόπουλου, είπε τον Πάνο Καμμένο, ο Βαγγέλης Μειμαράκης στην συνέντευξη του στο newspost.

O πρόεδρος της ΝΔ σήκωσε το γάντι και απάντησε σε πολύ αυστηρό τόνο στον πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αναφέροντας πως τον ξέρει καλά, αφού είχαν υπηρετήσει στην ίδια κυβέρνηση.

Αφορμή ήταν τα όσα καταλογίζει στον κύριο Μεϊμαράκη ο κύριος Καμμένος για τις πληρωμές του 2009, όταν ήταν στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας. «Δεν μπορούμε να δηλητηριάζουμε το προεκλογικό κλίμα, τους πολίτες τους ενδιαφέρει να βγουν από τα προβλήματα που η πολιτική Καμμένου έχει δημιουργήσει, είπε ο κύριος Μεϊμαράκης. «Καταρχήν, το 2009 για το οποίο με κατηγορεί ο κ. Καμμένος, ήταν κι εκείνος μέλος της κυβέρνησης, εξάλλου οι πληρωμές δεν γίνονται με πρωτοβουλία κάποιου υπουργού, υπάρχει μια διαδικασία», είπε.

Ο Μειμαράκης ήταν πολύ αυστηρός απέναντι στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, τονίζοντας πως ο Καμμένος είχε πάει δύο φορές σπίτι του Τσοχατζόπουλου και έχει καταγραφφεί στο ημερολόγιο.

Ο κύριος Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο πως ήθελε να τον παγιδεύσει κατά το ντιμπέιτ: «Ήθελε ο Καμμένος να μου φάει το ενάμιση λεπτό, για θέματα που έχουν απαντηθεί, κι αν η πληρωμή για την οποία με κατηγορεί είναι παράνομη, γιατί θα παραλάβει το Ωκεανός το επόμενο διάστημα; Τώρα που έχω χρόνο να μιλήσω, σε μια συνέντευξη, θα τα πούμε όλα. Νόμιζε ότι εγώ θα τσιμπήσω; Τι είμαι το “νέο”; Αφού είμαι το “παλιό”» είπε γελώντας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Εγώ είχα ζητήσει να παρέμβω όταν τα είπε αυτά στην ΕΡΤ, αλλά δεν ήθελε, ούρλιαζε, ήθελε να μου φάει το ενάμιση λεπτό»!

Ο προέδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στο προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ στο οποίο εμφανίζεται ο κ. Μειμαράκης με μπουζουκάκι, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε με χιουμοριστικό ύφος για τον Πάνο Καμμένο: «Μου κάνει πολλές φορές διαφήμιση, είναι ωραίος τύπος ο Πάνος… θεοπάλαβος».

Ταυτόχρονα τόνισε ξανά πως “ο Αλέξης το παίζει κυριούλης και βάζει τον Καμμένο στην βρώμικη δουλειά” και συνέχισε λέγοντας πως ο Τσίπρας “όλο κάνει ότι δεν ξέρει”.

«Ο πολίτης που θα ψηφίσει τον Τσίπρα δεν ξέρει πού θέλει να τον πάει. Εγώ πιστεύω ότι δεν έπρεπε να γίνουν εκλογές τώρα», τόνισε ο κύριος Μεϊμαράκης και συνέχισε διερωτώμενος: «Ανησυχούνε μην μου δώσουν την εντολή και δεν περπατήσω; Αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλα ‘ντ’ άλλων, ζούμε μια προεκλογική περίοδο του χαβαλέ που δεν συνάδει με την κρισιμότητα της περιόδου που περνά η χώρα».

Εν τούτοις, ο κύριος Μεϊμαράκης επέμεινε πως ζητά συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνοντας τη διαθεσιμότητά του να πάει εκείνος «αύριο κιόλας» στα γραφεία του κόμματος: «Θέλω να πάω στην Κουμουνδούρου, από αύριο, να του πω, έλα δω ρε παιδί μου, αυτά είναι τα προβλήματα, πού μπορούμε να συμφωνήσουμε»;

Είναι εξάλλου ένα πρόγραμμα που έφερε ο κύριος Τσίπρας, που φέρει τη δική του υπογραφή, επισήμανε και πρόσθεσε: «Εκείνος γιατί δεν μας εξηγεί γιατί δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μας; Γιατί δεν θέλει να μας πει ότι δεν είναι Αριστερός πια… Μνημονιακός είναι! Πώς από Αριστερούλης αντιμνημονιακός τα υπέγραψε όλα αυτά; Δεν θέλει ο κύριος Τσίπρας να γίνουν γνωστά στους πολίτες όλα αυτά. Τον Νοέμβριο οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν όλα αυτά που ανέβαλε για να κάνει τις εκλογές ο κύριος Τσίπρας».

«Βγήκε ο Τσίπρας και μας είπε ότι δεν υπολόγισαν τη δύναμη των τραπεζών, δεν υπολόγισαν ότι θα κλείσουν οι τράπεζες, μα είναι δυνατόν, πού πας ρε Καραμήτρο αν δεν τα υπολογίσεις όλα αυτά…. Είναι ασυγχώρητα όλα αυτά που συμβαίνουν» συνέχισε την σφοδρή επίθεση ο κύριος Μεϊμαράκης, εξηγώντας πώς προέκυψε το «ψευτράκος», ο χαρακτηρισμός του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που έχει χαρακτηρίσει έως τώρα την προεκλογική περίοδο: «Πράγματι οργίστηκα κάποια στιγμή, γιατί ενώ του είχαμε δώσει πολύ μεγάλη στήριξη, στήριξη εθνικού ηγέτη, αυτός επέλεξε να ξαναγίνει κομματάρχης, να ξαναγίνει ομαδάρχης, οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές…

Και βγαίνει και μας λέει ότι από τις 12 Ιουλίου είχε στο μυαλό του τις εκλογές, δηλαδή μας δούλευε! Τι μας σκάβεις το λάκκο έτσι φτηνιάρικα ρε φίλε, αφού βλέπεις ότι στα μεγάλα σε στηρίζουμε. Μετά δίνει διαρροή ότι όχι μόνο με ενημέρωσε αλλά και ότι δεν θα κάνω χρήση της διερευνητικής εντολής, μπορώ να μην τον πω ψευτράκο; Πάτε καλά ρε; Πού ζούμε, και πάλι λίγα είπα, του τα ‘πα γλυκούλικα»!

«Είπε ότι θα δώσει την 13η σύνταξη και πάει να καταργήσει και τη 12η, είπε για τον ΕΝΦΙΑ και θα μας πάρει και τα κλειδιά… Σήμερα ο κόσμος έχει να συγκρίνει τα συννεφάκια που πίστεψε με τα πεπραγμένα Τσίπρα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...