Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας από Κομοτηνή: Μας έχει ζαλίσει με τις παλινωδίες του ο Μεϊμαράκης

Τσίπρας από Κομοτηνή: Μας έχει ζαλίσει με τις παλινωδίες του ο Μεϊμαράκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση στον πρόεδρο της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπέλυσε κατά την σύντομη στάση του στην Κομοτηνή, την Παρασκευή ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας τον ως «εκπρόσωπο του πολιτικού αναχρονισμού και των κατεστημένων συμφερόντων που έφεραν την χώρα στην σημερινή δεινή οικονομική θέση».

«Ζητάμε την ενίσχυση του ελληνικού λαού, γιατί εμείς δεν έχουμε την στήριξη των μεγάλων συμφερόντων, εμείς μόνο σε σάς λογοδοτούμε και μαζί σας θα προχωρήσουμε μπροστά την προσπάθεια που ξεκινήσαμε», είπε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος στο εκλογικό στέκι του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή.

«Απαντώ από την Κομοτηνή στον κ. Μεϊμαράκη ο οποίος τη μια λέει ότι θέλει να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό ακόμα και τον Τσίπρα και την άλλη λέει ότι δεν θέλει τον Τσίπρα για πρωθυπουργό, ότι μας έχει ζαλίσει με τις παλινωδίες του, ότι θα κερδίσουμε με τέτοιο σκορ έτσι ώστε στην επόμενη Βουλή να έχουμε την απόλυτη πλειοψηφία των βουλευτών για να μην είμαστε όμηροι των δυνάμεων που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε σήμερα», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο 28/03 στη Λαμία: Για «αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε μαζί»

Εκλογές Δανία: Η κεντροαριστερά αναδεικνύεται πρώτη δύναμη, αλλά χωρίς πλειοψηφία στο κοινοβούλιο

Προσομοίωση Δημοκρατίας

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...