ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία,


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, από την Θεσσαλονίκη στην ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, στις 8 απόψε, στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” της ΔΕΘ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση ισοδύναμων μέτρων για αντικατάσταση των αντιαναπτυξιακών και υφεσιακών μέτρων που υπάρχουν στην νέα συμφωνία με τους εταίρους και δανειστές και θα περιγράψει λεπτομερώς τις κινήσεις που θα κάνει στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.
Ο κ. Μεϊμαράκης βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη. Επισκέφθηκε, επίσης, την Πρώτη Σερρών και τίμησε την παρακαταθήκη του ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Το σημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει σύσκεψη με πρυτάνεις των Πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης, συνάντηση με τον μητροπολίτη Άνθιμο και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων. Αύριο, στις 11.30 το πρωί, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO και θα κάνει περιοδεία στις εγκαταστάσεις της 80ης Διεθνούς Εκθεσης.
























































