Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα αν πρώτα δεν εφαρμόσω το μνημόνιο

Μεϊμαράκης: Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα αν πρώτα δεν εφαρμόσω το μνημόνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φειδωλός ήταν σε προεκλογικές υποσχέσεις ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε αλλεπάλληλες σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων του συμμετέχουν στο ντιμπέιτ.

“Εγώ δεν πρόκειται να πω ψέματα. Θέλω να σας κοιτάω στα μάτια μετά τις εκλογές. Με το ξεμπλοκάρισμα των μεγάλων έργων, οι πόροι που θα αποδεσμευτούν από το πιθανό πλεόνασμα, θα αξιοποιηθούν για τη μείωση των φόρων”, είπε σε σχετική ερώτηση από τον Μάκη Γιομπαζολιά.

Λίγο μετά σε παρόμοια ερώτηση της Όλγας Τρέμη ο κ. Μεϊμαράκης είπε “Δεν υποσχέθηκα τίποτα αν δεν υλοποιήσουμε πρώτα μεταρρυθμίσεις που αναφέρονται στο μνημόνιο. Το μνημόνιο αναφέρει τους φορολογικούς στόχους, όχι πώς θα τους πιάσουμε. Πηγαίνοντας στην Ευρώπη, αφού έχουμε εκπέμψει ένα θετικό μήνυμα, θα μπορέσουμε να συζητήσουμε μαζί τους. Η Ε.Ε. θέλει να υπάρχει η Ελλάδα, έχει πάει σε ποσοτική χαλάρωση. Ο κ. Τσίπρας δεν τα έχει καταλάβει αυτά”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστρεψε τα βέλη του για μια ακόμη φορά στον Αλέξη τσίπρα λέγοντας ότι “Το μήνυμα από την Ευρώπη ήρθε(σ.σ. εννοώντας την βαρύτατη φορολογία), γι’ αυτό θέλει να δραπετεύσει ο κ. Τσίπρας, για να μην αναλάβει ευθύνες. Εγώ είμαι έτοιμος να αναλάβω. Δεν υπόσχομαι τίποτα για όσα έχουν ψηφιστεί. Όλα τα δημοσιονομικά έχουν ψηφιστεί, εκτός από το αγροτικό και κάποια ακόμα”.

Και κατέληξε “Ο κ. Τσίπρας έπαθε μετάλλαξη μετά το μνημόνιο. Δεν είστε ωρομίσθιος κ. Τσίπρα να μας λέτε για τις 17 ώρες που διαπραγματεύτηκε. Σκεφτήκατε τι υπογράψατε; Ας πηγαίναμε για εκλογές αντί για δημοψήφισμα. Ο λαός σας είπε όχι, το κάνατε ναι και μας πήγατε και σε εκλογές. Η αστάθεια είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...