Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Μου θυμίζετε τον μεθυσμένο… – Μεϊμαράκης: Ο σκηνοθέτης ψήλωσε τον Τσίπρα

Τσίπρας: Μου θυμίζετε τον μεθυσμένο… – Μεϊμαράκης: Ο σκηνοθέτης ψήλωσε τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με φαρμακερές ατάκες και καυστικά ανέκδοτα διάνθισαν οι κ.κ. Τσίπρας και Μεϊμαράκης την πολιτική τους αντιπαράθεση στο ντιμπέιτ.

Το κορυφαίο “κάρφωμα” του Αλέξη Τσίπρα προς τον κ. Μείμαράκη ήταν το ανέκδοτο με το οποίο απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ όταν συνεχώς του μιλούσε για την «μνημονιακή μετάλλαξη» του.

Ο Αλέξης Τσίπρας του είπε:

«Κύριε Μεϊμαράκη, μου θυμίζετε τον μεθυσμένο που έχει πιει τρία μπουκάλια ουίσκι, πίνει και ένα σφηνάκι από πάνω. Ξυπνάει την άλλη μέρα στο νοσοκομείο και λέει ‘αυτό το σφηνάκι με κατέστρεψε’».

Η κορυφαία ατάκα του κ. Μεϊμαράκη δεν ήταν προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προς τον σκηνοθέτη της ΕΡΤ:

«Θα παρακαλούσα τον σκηνοθέτη να μας έχει κάπως ισοϋψείς με τον κ. Τσίπρα. Το παρακολουθώ πολλή ώρα και βλέπω τον κ. Τσίπρα σαν να ψήλωσε πολύ ξαφνικά», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ για την εικόνα που έδειχνε η ΕΡΤ.

Κατά τα άλλα, τα σοβαρά, οι δυο υποψήφιοι πρωθυπουργοί της χώρας ανέπτυξαν τις απόψεις τους και τις θέσεις των κομμάτων τους , στο ντιμπέιτ, αλλά μάλλον δεν κατάφεραν το μεγάλο ζητούμενο, να κερδίσει ο ένας κατά κράτος τον άλλο, σε ότι αφορά την προσέλκυση των αναποφάσιστων.

Ο κ. Τσίπρας κατάφερε να αναδείξει την θέση του ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί και να συγκυβερνήσει με την Νέα Δημοκρατία, που την θεωρεί υπεύθυνη για την καταστροφική πορεία της χώρας, όχι μόνο τα χρόνια των μνημονίων,αλλά τα τελευταία 40 χρόνια.

Από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης, αν και επιχείρησε να δείξει ένα άκρως συναινετικό πρόσωπο, ζητώντας επιμόνως την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση μετά τις εκλογές, λίγο πριν το τέλος του ντιμπέιτ έχασε την ψυχραιμία του και αποκάλεσε εκ νέου “ψευτράκο” τον κ. Τσίπρα, συμπληρώνοντας ότι δεν τον θέλει ούτε για πρωθυπουργό ούτε για αντιπρόεδρο του είπε , διαψεύδοντας έτσι τον εαυτό του.

Πάντως και οι δυο πολιτικοί αρχηγοί , ομολογουμένως κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ο ένας τις αδυναμίες του άλλου σε επικοινωνιακό επίπεδο και να ικανοποιήσουν τους οπαδούς και τους φίλους των κομμάτων τους.

Αντίθετα, όμως, δεν τα κατάφεραν να δώσουν κάποιες νέες ιδέες για την έξοδο της χώρας από την κρίση και να κερδίσουν έτσι φανερά νέους ψηφοφόρους από τη μεγάλη δεξαμενή των αναποφάσιστων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και όχι ψηφοθηρικά πριμ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη;

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...