Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα «νεύρα» έδωσαν τη νίκη στα σημεία στον Τσίπρα

Τα «νεύρα» έδωσαν τη νίκη στα σημεία στον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προβάδισμα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε, όπως όλα δείχνουν, η τηλεμαχία της Δευτέρας μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών, καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έφτασε στο σημείο να χάσει την ψυχραιμία του.

Σφιγμένος από την αρχή και με την έντασή του να κλιμακώνεται ώρα με την ώρα ο κ. Mεϊμαράκης, κατέφυγε σε προσωπικές επιθέσεις κατά του πολιτικού του αντιπάλου πέφτοντας στην παγίδα να επαναλάβει χαρακτηρισμούς όπως «ψευτράκος» και «πονηρούλης».

Παράλληλα, δημιούργησε δύο φορές θέμα με το ύψος που εμφανίζονταν οι ηγέτες στα τηλεοπτικά παράθυρα, ενώ εξερχόμενος του ραδιομεγάρου στην ΕΡΤ επανέλαβε την ενόχλησή του κατηγορόντας μάλιστα την διοίκηση της ΕΡΤ.

Η συνεχείς επαναλήψεις γράσεων ή λέξεων από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ήταν ένα ακόμη λάθος, π.χ. συνεχώς για τη «μετάλλαξη» του κ. Τσίπρα– ενώ συχνά βρέθηκε σε θέση άμυνας, να απολογείται για τις πολιτικές που έχει ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία και οι σύμμαχοί της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε πολλά θέματα ο ίδιος απέφυγε να μιλήσει επί της ουσίας, καθώς επικεντρώθηκε μόνο στις καταγγελίες εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης αλλά και του κ. Τσίπρα.

Το πιο σημαντικό μελανό σημείο ήταν η αναφορά του σε «λαθρομετανάστες», αναφερόμενος στο προσφυγικό ζήτημα, στο οποίο έδειξε το σκληρό πρόσωπο της Δεξιάς πολιτικής.

Αντίθετα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε απολογητικός αλλά πιο ουσιαστικός από τον κ. Μεϊμαράκη, ενώ διατήρησε την ψυχραιμία του ακόμα και στις περιπτώσεις που ο κ. Μεϊμαράκης προέβη σε χαρακτηριστικούς – δείχνοντας, έτσι, πως ο τηλεοπτικός διάλογος αποτελεί ένα από τα πολιτικά προσόντα του κ. Τσίπρα.

Μετά το τέλος του ντιμπέιτ και αποχωρώντας από το μέγαρο της ΕΡΤ ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «έγινε μια συζήτηση ουσιαστική, ο ελληνικός λαός έβγαλε κάποια συμπεράσματα, μας δόθηκε η δυνατότητα και να ανταλλάξουμε θέσεις, απόψεις,να συγκρουστούμε κιόλας…».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και όχι ψηφοθηρικά πριμ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη;

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...