Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Η ΝΔ θα χάσει στις εκλογές και θα της φύγουν οι μετριοπαθείς βουλευτές

Καμμένος: Η ΝΔ θα χάσει στις εκλογές και θα της φύγουν οι μετριοπαθείς βουλευτές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη βεβαιότητά του ότι η συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με τους δανειστές θα βγάλει την ελληνική οικονομία από την κρίση εκφράζει σε συνέντευξη του στη «Ναυτεμπορική» ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι έχουν εξασφαλιστεί πλέον τα αναγκαία ποσά για την παροχή ρευστότητας στην αγορά και την επιστροφή στην ανάπτυξη.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αφήνει περιθώριο μετεκλογικής συνεργασίας με τη Ν.Δ. ή έστω με κάποιο τμήμα της, καθώς προβλέπει ότι ενδεχόμενη ήττα της γαλάζιας παράταξης την Κυριακή θα απελευθερώσει δυνάμεις από μετριοπαθείς βουλευτές οι οποίοι πιστεύουν στην πολιτική του μεσαίου χώρου.

Ο κ. Καμμένος αποκλείει κάθε περίπτωση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ για το Ποτάμι λεέι ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει τις θέσεις του στα εθνικά θέματα.

Με αφορμή δε τις αποκαλύψεις για παρεμβάσεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο κ. Καμμένος καταλογίζει στις κυβερνήσεις Σαμαρά και Παπανδρέου ότι «δεν επιθυμούσαν την αλήθεια» και χαρακτηρίζει προτεραιότητά του τον επαναπατρισμό ποσών ύψους 160 δισ. ευρώ από τις τράπεζες του εξωτερικού.

«Μόνο και μόνο η δήλωση Φαλτσιανί, ότι επί πέντε χρόνια δεν του είχαν ζητήσει καθόλου στοιχεία και τον καλούν για πρώτη φορά, δείχνει ότι ήταν πολλοί εκείνοι οι πολιτικοί, αλλά πιθανόν και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που δεν επιθυμούσαν την αλήθεια σε αυτή την περίπτωση που επέτρεψε σε πολλές χώρες να εισπράξουν αρκετά δισεκατομμύρια από κατοίκους τους που είχαν προχωρήσει σε σχέδιο φοροδιαφυγής.

Θεωρώ ότι πρώτιστος στόχος, πέραν της τιμωρίας και της δήμευσης χρημάτων τα οποία είναι προϊόν φοροδιαφυγής, θα πρέπει να αποτελεί ο επαναπατρισμός των 160 δισεκατομμυρίων ευρώ που βρίσκονται στο εξωτερικό, εφόσον αυτά επενδυθούν σε επιχειρήσεις που θα προσλάβουν προσωπικό αντιμετωπίζοντας την ανεργία και ενισχύοντας την οικονομία, όπως επίσης και η χάραξη μιας πολιτικής που θα επαναφέρει την εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό και τον επαναπατρισμό στις τράπεζες των 45 δισεκατομμυρίων ευρώ που βρίσκονται στα σεντούκια», δηλώνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γάζα: Κινδυνεύει η επανεκλογή Μπάιντεν;

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φοίβος Ιωαννίδης σε ηλικία 88 ετών

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Το «σύνδρομο της μαϊμούς» – Σχέσεις εξάρτησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος
Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως...