ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τόνισε πως εάν «είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, το πρόβλημα στην επόμενη κυβέρνηση θα προκύψει ξανά μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ» και υπογράμμισε πως η πολυφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει νέα αστάθεια.
Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη έκανε λόγο για ανωριμότητα του πολιτικού συστήματος από το 2010 και υπογράμμισε πως «Η εμπειρία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ιστορία σειράς λαθών επτά μηνών με μεγάλο κόστος για τη χώρα».
«Στη Ν.Δ. μάθαμε από τα λάθη μας. Είμαστε σε πολύ δυσκολότερη θέση φέτος από πέρσι το Σεπτέμβριο. Ξεκινάμε υπό χειρότερους όρους», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη.
Συνεχίζοντας επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως είναι «δυνατόν να λέει ένας νέος ότι “θα σας τελειώσουμε”;» και πρόσθεσε πως η ίδια δεν έχει μέσα της αντίστοιχο αίσθημα.
























































