ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ντόναλντ Τραμπ για 25η Μαρτίου: «Σήμερα φέρνουμε στη μνήμη μας την αρχαία κληρονομιά μας»
Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τόνισε πως εάν «είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, το πρόβλημα στην επόμενη κυβέρνηση θα προκύψει ξανά μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ» και υπογράμμισε πως η πολυφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει νέα αστάθεια.
Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη έκανε λόγο για ανωριμότητα του πολιτικού συστήματος από το 2010 και υπογράμμισε πως «Η εμπειρία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ιστορία σειράς λαθών επτά μηνών με μεγάλο κόστος για τη χώρα».
«Στη Ν.Δ. μάθαμε από τα λάθη μας. Είμαστε σε πολύ δυσκολότερη θέση φέτος από πέρσι το Σεπτέμβριο. Ξεκινάμε υπό χειρότερους όρους», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη.
Συνεχίζοντας επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως είναι «δυνατόν να λέει ένας νέος ότι “θα σας τελειώσουμε”;» και πρόσθεσε πως η ίδια δεν έχει μέσα της αντίστοιχο αίσθημα.
























































