ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Γιάννης Δραγασάκης, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ΣΥΡΙΖΑ, Τράπεζες,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στοιχεία από τα σχέδια ανατροπής του Αλέξη Τσίπρα, μέσω της οικονομικής ασφυξίας και των capital controls, έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.
Ο κ. Δραγασάκης αποκάλυψε ότι η απόφαση για τα capital controls ελήφθη για «πολιτικούς λόγους», παρά το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είχε λάβει σαφείς διαβεβαιώσεις για το αντίθετο από τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι και τη γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
(Οι σχετικές αναφορές στο βίντεο1 που ακολουθεί από 10:08 έως 10:56).
Τσίπρας: Υπάρχουν αποδείξεις…
Στο ίδιο θέμα έχει αναφερθεί και ο κ. Τσίπρας στην πρώτη προεκλογική του συνέντευξη στον Alpha. Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός, είχε δηλώσει ότι υπάρχουν και αποδείξεις για τα εκβιαστικά παιχνίδια των δανειστών οι οποίες κάποια στιγμή θα βγουν στη δημοσιότητα: «Θα μας κρίνει η ιστορία για όλα και κάποια στιγμή θα βγουν και αποδείξεις για τα ιστορικά γεγονότα πολύ αργότερα όμως, δεν έχει σημασία τώρα…»
(Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο 2 τις τοποθετήσεις του κ. Τσίπρα από 01:09:46 έως 01:11:57)
























































