Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα πυρά Ζωής: Ο Τσίπρας έχει τον Καμμένο για τις βρώμικες δουλειές

Νέα πυρά Ζωής: Ο Τσίπρας έχει τον Καμμένο για τις βρώμικες δουλειές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε ανοιχτή συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στη Λάρισα μίλησε το βράδυ της Τετάρτης η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το δίλημμα είναι «Μνημόνιο ή Δημοκρατία» και εμείς επιλέγουμε Δημοκρατία, δήλωσε με έμφαση η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Α΄ Αθηνών της Λαϊκής Ενότητας..

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση κατά των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν το μνημόνιο και κάλεσε όλους σε ένα αγώνα δημοκρατίας, ελευθερίας και αξιοπρέπειας για να δικαιωθούν οι προηγούμενοι αγώνες.

«Τα σχέδια περιθωριοποίησης του λαού, της κονιορτοποίησης της κοινωνίας και ισοπέδωσης της νεολαίας, δεν πρόκειται να περάσουν γιατί η κοινωνία είναι ενεργή και δεν πρόκειται να παραδοθεί» υπογράμμισε.

Όπως ανέφερε, το ΠΑΣΟΚ έφερε το μνημόνιο στην χώρα και η Ν.Δ. αποφάσισε να υποστυλώσει το ΠΑΣΟΚ στην μνημονιακή πολιτική του όταν συνέπραξαν το 2011 στην «εκτρωματική και πραξικοπηματική κυβέρνηση Παπαδήμου».

Αναφερόμενη στο Ποτάμι το αποκάλεσε «μόρφωμα» και «υπάλληλο» των Μπόμπολα – Ψυχάρη τον επικεφαλής του Σταύρο Θεοδωράκη, υποστηρίζοντας ότι δημιουργήθηκε προκειμένου να εκπροσωπήσει στη Βουλή τα συμφέροντα των δανειστών.

Όσον αφορά στους ΑΝΕΛ έκανε λόγο για θεαματική κυβίστηση που έκαναν, αλλά και την «βρώμικη δουλειά» που έχει αναλάβει να κάνει ο Πάνος Καμμένος.

Για μία ακόμη φορά η πρώην πρόεδρος της Βουλής επανέλαβε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ τον διέλυσε ο ίδιος ο πρόεδρός του, «καθώς παραβιάστηκαν όλες οι εσωτερικές διεργασίες και οι συλλογικές αποφάσεις για να φέρει η κυβέρνηση το 3ο Μνημόνιο, που είναι το πιο καταστροφικό από όλα».

Σχολιάζοντας δε, την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα και με το ψηφοδέλτιο της Λάρισας, υποστήριξε ότι δεν είναι υποψήφιος στην Λάρισα επειδή αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην περιοχή, αλλά επειδή με την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο προσπαθεί να ισοσκελίσει τις καταστροφικές συνέπειες που έχει το τρίτο μνημόνιο για τον αγροτικό κόσμο, συνέπειες στις οποίες όπως σχολίασε, δεν αναφέρθηκε καθόλου κατά την χθεσινή του ομιλία.

Ακόμη η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσδιόρισε το «δίλημμα» των εκλογών τονίζοντας ότι ο λαός καλείται να παλέψει, ή να παραιτηθεί, να αντισταθεί ή να παραδοθεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...