Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δυσαρέσκεια από την απόφαση Μεϊμαράκη να ανεβάσει τον Σαμαρά στην εξέδρα

Δυσαρέσκεια από την απόφαση Μεϊμαράκη να ανεβάσει τον Σαμαρά στην εξέδρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλη δυσαρέσκεια όπως μας είπαν επικρατεί στους “μεσαίους” και καραμανλικούς της Νέας Δημοκρατίας από την απόφαση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη να ανεβάσει στην εξέδρα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ομόνοια τον Αντώνη Σαμαρά, ώστε να χαιρετήσουν από κοινού τους οπαδούς του κόμματος.

Όπως μαθαίνουμε από καλά ενημερωμένες πηγές μας, η απόφαση αυτή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας θεωρείται ακατανόητη, αφού ο ίδιος έλεγε μέχρι πριν λίγο καιρό ότι οι “σαμαρικοί” έχουν τον ανθρωποδιώκτη. “Δηλαδή ποιο μήνυμα θέλει τώρα να στείλει στους ψηφοφόρους”, μας είπαν χαρακτηριστικά, “να διώξει τους λογικούς ανθρώπους που ακούνε το όνομα Σαμαράς και κόβουν πέρα;”.

Βεβαίως υπάρχουν και εκείνοι που είναι της άποψης ότι πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα ενότητας στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας και ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης αυτό ακριβώς θέλει να εκπέμψει.

Ωστόσο, όπως εκτιμάται από τους γνωρίζοντας τα της βάσης της ΝΔ, ένας Σαμαράς στην εξέδρα της Ομόνοιας ισούται με παραδοχή της ήττας της συντηρητικής παράταξης. “Εκτός εάν ο Βαγγέλης δεν θέλει την πρωθυπουργία και επιλέγει αυτόν τον ‘ενωτικό’ τρόπο για να ‘αυτοκτονήσει’ πολιτικά”, όπως μας είπαν χαρακτηριστικά.

“Ή θα κάνεις άνοιγμα στον μεσαίο χώρο, ή στην ακροδεξιά”, σχολίασε στο TRIBUNE στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. “Το να κάνεις άνοιγμα στη ‘σκληρή δεξιά’ το μόνο που καταφέρνεις είναι να στρώνεις το δρόμο στην ηγεσία για τον Βορίδη”, σχολίασε απογοητευμένος ο ίδιος που επεσήμανε ότι “εάν ο Βαγγέλης θέλει να χαρίσει το κέντρο στον Τσίπρα και τη Νέα Δημοκρατία στον Βορίδη, ας ανεβάσει στην εξέδρα τον Σαμαρά να πάμε όλοι σπίτια μας μια ώρα γρηγορότερα. Εάν θα πάμε και στις κάλπες, δηλαδή…” κατέληξε με νόημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...