Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη μάχη της πλατείας Συντάγματος το βράδυ της Παρασκευής ο Τσίπρας

Στη μάχη της πλατείας Συντάγματος το βράδυ της Παρασκευής ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έχοντας ουσιαστικά ολοκληρωθεί η προεκλογική περίοδος, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται για να παίξει το τελευταίο του χαρτί το βράδυ της Παρασκευή από την πλατεία Συντάγματος, στην κεντρική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εικόνα της πλατείας το βράδυ της Παρασκευής θα δείξει εάν συσπειρώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και εάν τελικά η ρητορική Τσίπρα κατάφερε να επαναφέρει τους απογοητευμένους.

Στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα, υπήρξε έντονος προβληματισμός για το που θα γίνει η συγκέντρωση, καθώς σε περίπτωση που η προσέλευση είναι μικρή, θα οδηγήσει σε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένουν στην Κουμουνδούρου.

Παρότι στο τραπέζι έπεσαν η πλατεία Ομονοίας αλλά και η Δημαρχείου, ο Αλέξης Τσίπρας θέλει με αυτό τον τρόπο να στείλει μήνυμα νίκης ενόψει των εκλογών της Κυριακής, αλλά και να δώσει ώθηση στη συσπείρωση της εκλογικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ και την «ενεργοποίηση» της μεγάλης βάσης των αναποφάσιστων.

Η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι προγραμματισμένη για τις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής, στην πλατεία Συντάγματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται για τελευταία φορά να κλιμακώσει την ρητορική ενάντια στη διαπλοκή, με την οποία έχει ταυτίσει τη Νέα Δημοκρατία καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, υπογραμμίζοντας ότι ο λαός θα πρέπει να κλείσει οριστικά την πόρτα στο «παλαιό και φθαρμένο πολιτικό σύστημα».

Παράλληλα, θα προσπαθήσει να ταυτίσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον προκάτοχό του Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ην ανάγκη σχηματισμού μίας «αντιδεξιάς» κυβέρνησης. Το target group του κ. Τσίπρα αναμένεται να είναι για ακόμα μία φορά οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι, στους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει μεγαλύτερη επιρροή καθώς στις προηγούμενες εκλογές όπως φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις είχαν ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος του Α. Τσίπρα είναι να μειώσει μέσα στα λίγα 24ωρα που μας χωρίζουν από τις εκλογές το ποσοστό της αποχής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο σοσιαλιστής Αντόνιο Ζοζέ Σεγκούρο επικράτησε του ακροδεξιού αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές της Πορτογαλίας

Αλέξης Τσίπρας: Η ανασύνθεση και επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης δεν είναι μια εύκολη υπόθεση – Είναι ΑΝΑΓΚΗ!

Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ – Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις

Αλέξης Τσίπρας για επισιτιστική ασφάλεια: «Ούτε ένα στρέμμα χαμένο»

Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 – Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το Δημόσιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...