ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πρώην σύμβουλος Ερντογάν: Το Ισραήλ επιδιώκει τον διαμελισμό της Συρίας και μπλοκάρει τα F-35 για την Τουρκία
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον φόνο του Σταύρου Γεωργίου
Άγρια δολοφονία διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο - Η συμπλοκή και η μαχαιριά
Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ κρατούσε μαχαίρι και είχε καλυμμένο πρόσωπο
Κυρώσεις των ΗΠΑ σε χρηματοπιστωτικά δίκτυα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και της Χαμάς με έδρα την Τουρκία και τη Βρετανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Με όχημα τη δραχμή της απόλυτης εξαθλίωσης, ο κ. Λαφαζάνης και οι περί αυτόν της “Λαϊκής Ενότητας” κοροϊδεύουν συστηματικά τον λαό υποσχόμενοι “εναλλακτικές λύσεις” και ανύπαρκτους παραδείσους σοβιετικού τύπου», υπογραμμίζει η ΝΔ.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Με όχημα τη δραχμή της απόλυτης εξαθλίωσης, ο κ. Λαφαζάνης και οι περί αυτόν της “Λαϊκής Ενότητας” κοροϊδεύουν συστηματικά τον λαό υποσχόμενοι “εναλλακτικές λύσεις” και ανύπαρκτους παραδείσους σοβιετικού τύπου.
Το “λόμπι της δραχμής” καλά θα κάνει να σταματήσει να παραπληροφορεί τον λαό. Αρκετά ψέματα είπαν ήδη από την περίοδο που “μεγαλουργούσαν” ως ΣΥΡΙΖΑ.
Αν θέλουν “εξηγήσεις”, ας τις ζητήσουν από τον κ. Τσίπρα και όχι από τη Νέα Δημοκρατία και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη».
























































