ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Πάνος Καμμένος, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από αύριο το πρωί θα προχωρήσουμε σε μία κυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα, υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στον απόηχο του εκλογικού αποτελέσματος.
Προχωράμε, υπερθεμάτισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, στη νέα μέρα με νηφιαλιότητα, με ενωμένους τους Έλληνες. Παρά τον ανελέητο πόλεμο που δεχθήκαμε, σημείωσε ο κ. Καμμένος, για ακόμη μια φορά οι ψηφοφόροι μας όρισαν ως εγγυητές για την διακυβέρνηση και την ομαλότητα του τόπου.
«Κάναμε πραγματικότητα την εθνική συμφιλίωση, το χθες τελείωσε, οι Έλληνες πια θα ενωθούμε» υπερθεμάτισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα ξεκινάει μια νέα πορεία.
Αναφερθείς στις δημοσκοπήσεις των προηγούμενων ημερών, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για απατεώνες της μεταπολίτευσης που «όλο αυτό το διάστημα μας στέλνανε εκτός Βουλής».
«Κάποιοι μέχρι σήμερα το μεσημέρι επέμεναν ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήταν στο 1,7%» υπενθύμισε χαρακτηριστικά.
























































