ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δημόσιο Χρέος, Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Star Trek: Η Μεγάλη Στοά της Καλιφόρνια εγκαινίασε τη Στοά Starfleet U.D.
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το στραπάτσο της Κυριακής και η αποτυχία της Λαϊκής Ενότητας να μπει στη Βουλή δεν πτοεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία όρισε κανονικά τις τριήμερες εργασίες της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος!
Πριν από λίγη ώρα οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες ενημερώθηκαν ότι από τις 22 μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στην Βουλή οι προγραμματισμένες εργασίες της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Η διαδικασία θα ξεκινήσει αύριο, Τρίτη με κλειστή συνεδρίαση, ενώ θα υπάρξουν και ανοικτές συνεδριάσεις. Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν διαρρεύσει μεταξύ των προσκεκλημένων, αυτή τη φορά θα είναι και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, ακόμα όμως παραμένει άγνωστο αν θα δώσει το “παρών”.
Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι η κα Κωνσταντοπούλου θα αποχαιρετήσει τον προεδρικό θώκο, ως προεδρεύουσα σε συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας του κ. Ερίκ Τουσέν.
























































