ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να παραμείνει μέχρι νεωτέρας πρόεδρος του κόμματος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, επιθυμεί όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην παραμονή του προέδρου του κόμματος, μέχρι νεωτέρας, για να φανούν και οι αντοχές του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματική εξουσία.
Για γραμματέα του κόμματος, ο Καραμανλής φαίνεται να δείχνει τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, με τον οποίο τον συνδέει στενή φιλία και μεγάλη εκτίμηση. Ο Καραμανλής δεν διστάζει να εκφράζει πλέον ανοιχτά τις απόψεις του στους συνομιλητές του, κάτι που δείχνει πως ενδιαφέρεται πιο πολύ από ποτέ για το κόμμα του Εθνάρχη και το πώς θα κινηθεί από δω και στο εξής.
Συνομιλητές του μάλιστα μεταφέρουν στα parapolitika.gr πως θεωρεί ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει ξανά η ώρα της κεντροδεξιάς.
























































