ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,


















































Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να παραμείνει μέχρι νεωτέρας πρόεδρος του κόμματος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, επιθυμεί όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην παραμονή του προέδρου του κόμματος, μέχρι νεωτέρας, για να φανούν και οι αντοχές του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματική εξουσία.
Για γραμματέα του κόμματος, ο Καραμανλής φαίνεται να δείχνει τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, με τον οποίο τον συνδέει στενή φιλία και μεγάλη εκτίμηση. Ο Καραμανλής δεν διστάζει να εκφράζει πλέον ανοιχτά τις απόψεις του στους συνομιλητές του, κάτι που δείχνει πως ενδιαφέρεται πιο πολύ από ποτέ για το κόμμα του Εθνάρχη και το πώς θα κινηθεί από δω και στο εξής.
Συνομιλητές του μάλιστα μεταφέρουν στα parapolitika.gr πως θεωρεί ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει ξανά η ώρα της κεντροδεξιάς.
























































