ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναγιώτης Κουρουμπλής, Υπουργείο Υγείας,


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ιστορική στιγμή στον Λευκό Οίκο: Ανθρωποειδές ρομπότ περπατά στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Το ΕΣΥ έγινε ένα γερασμένο σύστημα διότι ο κόσμος που το υπηρετεί, στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν κουραστεί, δήλωσε ο τέως υπουργός Υγείας και επανεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Και συμπλήρωσε πως “Δεν είναι απλό πράγμα να δουλεύεις ως νοσηλευτής, ούτε να είσαι τραυματιοφορέας. Θέλει ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού».
«Αν θέλουμε ένα δημόσιο σύστημα υγείας πρέπει να το νοικοκυρέψουμε, να το οργανώσουμε, να μην έχει σπατάλες, να έχει διαφάνεια, να έχει αποτελεσματικότητα και να έχει και ποιότητα. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν. Το ερώτημα είναι αν μπορούν να γίνουν. Χωρίς να χρειάζονται πάρα πολλά λεφτά, μπορεί να στηθεί το σύστημα σε καλύτερη βάση. Το σύστημα έχει γεράσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής, στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του «Πρακτορείου 104,9 FM».
























































