ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Νέα Δημοκρατία,

















































Οι ισραηλινοί στρατιώτες στο υπόγειο κάστρο της Χεζμπολάχ - Μια τρομοκρατική μυρμηγκοφωλιά
Ο Τραμπ διόρισε την Κέιτι Ζακαράια ως νέα εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου
Κύπρος: Τρομοκρατημένοι οι αποσχιστές Τουρκοκύπριοι (εξισλαμισμένοι-τουρκεμένοι Έλληνες) από τη συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ
ΗΑΕ: Ο συγκυβερνήτης της Flydubai σχεδίαζε επίθεση τύπου 11ης Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν
Ο Ντ. Τραμπ «τελειώνει» τον Ζελένσκι: «Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολύ πιθανόν να διεκδικήσει την αρχηγία της κεντροδεξιάς παράταξης είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr το όνομα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας , ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες. Τα επιχειρήματα που βάζουν στο τραπέζι οι υποστηρικτές αυτής της υποψηφιότητας, είναι πως ο περιφερειάρχης έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει η νέα κεντροδεξιά για να περάσει στην επόμενη φάση της.
Είναι από καλή αστική οικογένεια, έχει δεξιές οικογενειακές καταβολές, ενώ ο ίδιος κινείται στον μεσαίο χώρο, ενώ είναι πιο νέος από τον Τσίπρα, αφού είναι μόλις 37 ετών, ενώ έχει καταγράψει ένα 70% σε μία περιοχή σημειολογική για την κεντροδεξιά παράταξη, αλλά και ευαίσθητη εθνικά όπως είναι η Μακεδονία.
Το βέβαιο είναι πως αυτή την ώρα στην Αθήνα υπάρχουν έντονες πολιτικές ζυμώσεις, για μία πιθανή υποψηφιότητα του. Ο ίδιος δεν ανοίγει τα χαρτιά του, οι πληροφορίες ωστόσο, τον θέλουν να σκέφτεται κάτι τέτοιο, μόνο αν έχει την συγκατάθεση του Καραμανλή, τον οποίο συμβουλεύεται συχνά.























































