ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καθοριστικής αναμένεται να είναι η συνάντηση που θα έχει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το απόγευμα της Πέμπτης με τον Κώστα Καραμανλή, μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.
Ο κ. Μεϊμαράκης πιθανολογείται ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, παρά τις αντιρρήσεις που έχει για την διαδικασία εκλογής από τη βάση, ωστόσο πολλά θα κριθούν στην αυριανή του συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος αναμένεται να προτρέψει τον κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα τη διεκδίκηση της ηγεσίας στη «γαλάζια» παράταξη.
























































