ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημήτρης Καμμένος, Ελληνική Κυβέρνηση, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Τρομοκρατημένοι οι τζάμπα μάγκες νεο-οθωμανοί της Άγκυρας - Παραλήρημα Γκιουλέρ για τους Patriot σε ελληνικό νησί
Τραμπ σε Ιράν: Παραδοθείτε ή θα πεθάνετε - Δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνει δημοκρατικό κράτος
Αδικαιολόγητη η επίθεση στο Ιράν λένε οι Γερμανοί
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Τραμπ: Ο επόμενος στόχος είναι η Κούβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βολές προς την κυβέρνηση εξαπολύει το ΚΚΕ με αφορμή την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών.
«Οι αντιδράσεις που έχουν προκύψει με υπουργούς της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς και η αποπομπή του Δ. Καμμένου, λόγω των αντιδραστικών απόψεών του, ούτε μπορούν ούτε πρέπει να “ξεπλύνουν” τον συνολικό χαρακτήρα της κυβέρνησης και την αντιλαϊκή πολιτική, που όλα τα στελέχη της δηλώνουν έτοιμα να εφαρμόσουν», αναφέρει ο Περισσός.
«Άλλωστε, “εικόνα” αυτής της βάρβαρης – κατά του λαού – πολιτικής, που θα ασκήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι και το πολιτικό προσωπικό που τη στελεχώνει» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.
























































