ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δημόσιο Χρέος, Ελληνικό Χρέος, Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Λαϊκή Ενότητα,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Star Trek: Η Μεγάλη Στοά της Καλιφόρνια εγκαινίασε τη Στοά Starfleet U.D.
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την υπόσχεση να παραμείνει ενεργή πολίτης εξέφρασε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρά την ήττα της Λαϊκής Ενότητας.
Μιλώντας στην Επιτροπή Διαφάνειας τόνισε πως «από τη θέση μου ως πολίτης, γιατί πολίτης ήμουν πάντοτε και πολίτης θα παραμείνω, θα παραμείνω ενεργή, ενεργότατη».
«Είναι υποχρέωση, καθήκον και δέσμευσή μας να συνεχίσουμε και να προσαρμοστούμε όχι στις εντολές και τις επιταγές, αλλά στις συνθήκες που διαμορφώνονται», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι «από τη θέση της Προέδρου της Βουλής που σε λίγες μέρες θα παραδώσω, αισθάνομαι πραγματικά περήφανη για αυτήν την Επιτροπή. Αισθάνομαι διπλά περήφανη γιατί βλέπω ότι σκέφτονται πως θα την αντιμετωπίσουν εκείνοι που είναι άβολα με τα συμπεράσματα και με τα αποτελέσματα της δουλειάς της».
«Από τη θέση μου ως πολίτης, γιατί πολίτης ήμουν πάντοτε και πολίτης θα παραμείνω, θα παραμείνω ενεργή, ενεργότατη στις εργασίες και στο αντικείμενο αυτής της Επιτροπής και στη διεκδίκηση μιας λύσης για αυτό το φρικιαστικό πλέγμα που έχει δημιουργηθεί μέσα από την κατασκευή, διόγκωση και χρησιμοποίηση του δημοσίου χρέους εις βάρος και του ελληνικού λαού αλλά και των λαών της Ευρώπης και του κόσμου» κατέληξε.
























































